Ομολόγησε ο δράστης την σεξουαλική παρενόχληση σε Κρητικιά

ομολόγησε-ο-δράστης-την-σεξουαλική-πα-696690

Μεγάλο στοίχημα για τους αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας ήταν η σύλληψη του δράστη προκειμένου να εξιχνιάσουν την επίθεση που δέχθηκε πριν λίγες ημέρες, η Δέσποινα Πλατανάκη.

Μία επίθεση που έκανε γνωστή η ίδια με ανάρτησή της στο facebook. Οι αστυνομικοί του τμήματος έδρασαν ταχύτατα, μεθοδικά και με σιγουριά για θετική εξέλιξη αφού καταλυτικό ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης έπαιξε ένα βίντεο που είχε στη διάθεσή της η τοπική ΕΛ.ΑΣ μέσω του οποίου οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στη σύλληψη του δράστη.

Το απόγευμα της Δευτέρας έφτασαν στα ίχνη του και πρόκειται για ένα πακιστανό ηλικίας 27 ετών ο οποίος οδηγούμενος στο αστυνομικό τμήμα ομολόγησε την πράξη του. Ο συγκεκριμένος αλλοδαπός βρίσκεται στην περιοχή της Ιεράπετρας περίπου ένα χρόνο, χωρίς ωστόσο να έχει απασχολήσει τις Αρχές για κάτι σοβαρό.

Μετά τη δημοσιοποίηση του συμβάντος και την έκκληση που έκανε το Ράδιο Λασίθι σε άτομα που στο πρόσφατο παρελθόν είχαν πέσει θύματα ενόχλησης από τον ίδιο, να πάνε και να καταθέσουν τα περιστατικά στον αστυνομικό τμήμα, καταγράφηκαν ήδη άλλες 4 περιπτώσεις μέχρι στιγμής που σε προγενέστερο χρόνο ο ίδιος, καθώς αναγνωρίστηκε από τις παθούσες, είχε διαπράξει.

Ο 27χρονος κρατείται στην Ασφάλεια και κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας αλλά και πρόκληση σωματικών βλαβών και επειδή βρίσκεται παράνομα στη χώρα, αναλόγως με το τι θα αποφασίσει ο Εισαγγελέας ή θα δικαστεί ή θα απελαθεί από τη χώρα.

Πηγή: radiolasithi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook