Ομολογία-σοκ: Παραδέχτηκε πως τεμάχισε την 40χρονη και την έκαψε στη σόμπα

ομολογία-σοκ-παραδέχτηκε-πως-τεμάχισ-1050246

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του, ο 38χρονος άνδρας ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 40χρονης γυναίκας, που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το 2018. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ προηγουμένως συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το GRtimes.gr, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι δολοφόνησε την γυναίκα, ισχυριζόμενος ότι αυτή πέθανε λόγω υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, καταθέτοντας στην αστυνομία, ισχυρίστηκε πως έκαναν ενδοφλέβια χρήση κοκαΐνης και η γυναίκα εξέπνευσε. Στη συνέχεια εξαφάνισε τη σορό. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι παραδέχτηκε πως τεμάχισε το σώμα και έκαψε τα κομμάτια στη σόμπα του σπιτιού του επειδή φοβήθηκε, ενώ ανέφερε πως χρησιμοποίησε ένα κοπίδι για τον τεμαχισμό της σορού της 40χρονης.

Ο κατηγορούμενος φέρεται ότι έχει αναπηρία 82%, αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και φέρει προσθετικό μέλος στα κάτω άκρο.

Τον Δεκέμβριο του 2018, η 40χρονη γυναίκα που έμενε στην περιοχή της Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς και καθώς δεν είχε συγγενείς ή γονείς δεν την αναζήτησε κανείς, εκτός από έναν αστυνομικό γείτονά της, ο οποίος ενημέρωσε τις αρχές.

Η εμπλοκή του 38χρονου στην υπόθεση προέκυψε ύστερα από την άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου της 40χρονης, καθώς διαπιστώθηκε πως αντάλλαξαν κλήσεις. Επίσης, καταγράφηκαν συναλλαγές με την τραπεζική κάρτα της εξαφανισμένης γυναίκας, σε πρατήρια υγρών καυσίμων, τη στιγμή που η ίδια δεν διέθετε αυτοκίνητο.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο 38χρονος είχε αναζητήσει πληροφορίες στο διαδίκτυο για το τι συμβαίνει με το σώμα όταν πεθαίνει ο άνθρωπος και για το πώς προχωράει η σήψη του ανθρώπινου σώματος, ενώ διαπιστώθηκε ότι είχε κάνει και αγορές ποσότητας φωτιστικού οινοπνεύματος.

Πηγή: GRtimes.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook