Ομόφωνο ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά για την απώλεια της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά

ομόφωνο-ψήφισμα-δημοτικού-συμβουλίο-1304143

Με αφορμή το θλιβερό συμβάν του θανάτου της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά, ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, κατά την Συνεδρίασή του στις 25/10/2021, ομόφωνα αποφάσισε την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, εκφράζουν την οδύνη και την βαθύτατη θλίψη τους για την ξαφνική και πρόωρη απώλεια της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά.

Η Φώφη Γεννηματά υπήρξε μία Ελληνίδα, Γυναίκα, Μητέρα και Πολιτικός που συνέδεσε το βίο της με την Αξιοπρέπεια, το Ήθος, τη Γενναιότητα και τους έντιμους αγώνες της για τη Δημοκρατία και τη διεκδίκηση ενός καλύτερου αύριο για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, αντιμετωπίζοντας όλες τις μάχες στην πολιτική ζωή, στον κοινωνικό στίβο και στην προσωπική περιπέτεια της υγείας της με θάρρος, ήθος, αξιοθαύμαστη αξιοπρέπεια και ευγένεια.

Η πολιτική και η χώρα σήμερα είναι φτωχότερες και το κενό που αφήνει ανεξίτηλο το αποτύπωμά της στην πολιτική ζωή του τόπου, αποτελεί παράδειγμα ανθρώπου που με τεράστια δύναμη ψυχής και με ισχυρή παρακαταθήκη το ήθος και τον πολιτικό πολιτισμό του αείμνηστου πατέρα της Γιώργου Γεννηματά, υπηρέτησε μέχρι τέλους τις αρχές της, εκφράζοντας το αμέριστο ενδιαφέρον της για τον συνάνθρωπο και την πατρίδα.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής και με βαθύ σεβασμό στη μνήμη της, ο Δήμαρχος Πλατανιά και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, εκφράζουν τα ειλικρινή και θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.

Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook