Ομόφωνο «ναι» από το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητα Χανίων σε γήπεδα αντί για πάρκο στα 12 στρέμματα στην Χαλέπα

ομόφωνο-ναι-από-το-συμβούλιο-της-δημ-1648163

Θέση υπέρ της δημιουργίας τριών γηπέδων, ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις, πήρε το συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας Χανίων κάνοντας ομόφωνα αποδεκτή την σχετική εισήγηση του προέδρου, Κώστα Αλευράκη. «Είμαι κι εγώ Χαλεπιανός, αυτό που έχει ανάγκη η περιοχή είναι γήπεδα» σημείωσε ο κ. Αλευράκης ο οποίος μάλιστα σημείωσε πως υπάρχει δέσμευση του δημάρχου στο σημείο να γίνει γήπεδο. Στην συνεδρίαση παρέστησαν οι αντιδήμαρχοι Νίκος Χαζηράκης και Μιχάλης Καλογριδάκης, όπως και στελέχη του «Αστέρα Χαλέπας». 

Ο κ. Χαζηράκης, σημείωσε πως η απαλλοτρίωση του εν λόγω οικοπέδου των 12 στρεμμάτων που βρίσκεται ανατολικά της Ευαγγελίστριας, εισέρχεται σε τελική ευθεία, καθώς στις 5 Μάϊου έχει προσδιοριστεί η εκδίκαση της υπόθεσης για τον καθορισμό της τιμής απαλλοτριώσεων. «Όταν θα μπουν τα χρήματα στο Ταμείο Παρακαταθηκών, τότε θα μπορεί να ξεκινήσει η μελέτη» σημείωσε ο κ. Χαζηράκης, υπογραμμίζοντας πως οι κατευθύνσεις που θα δοθούν στους μελετητές θα προκύψουν μέσα από διαβούλευση με την κοινωνία της Χαλέπας.

«Θα γίνει διαβούλευση με όλους τους φορείς της Χαλέπας, συλλόγους, γονείς κλπ και μετά θα αποφασίσουμε. Η Χαλέπα σίγουρα έχει ανάγκη από γήπεδο. Συμφωνούμε να γίνει γήπεδο. Θα κάνουμε ότι θέλει η Χαλέπα αλλά αφού προηγηθεί η διαβούλευση. » σημείωσε ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων, Μιχάλης Καλογριδάκης.

Από τη μεριά τους ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του ΔΣ της ομάδας, τόνισαν πως υπάρχει τεράστια ανάγκη για γήπεδο, καθώς τα παιδιά δεν έχουν πού να προπονηθούν και η δημιουργία γηπέδου θα εξυπηρετήσει κοινωνικούς και όχι μόνο αθλητικούς σκοπούς. Μάλιστα όπως είπαν, ο αντιδήμαρχος κ. Μιχαηλάκης, παρευρέθηκε στην κοπή πίτας του συλλόγου, όπου τους διαβεβαίωσε ότι αυτή θα είναι η πολιτική κατεύθυνση της δημοτικής Αρχής. «Υπάρχουν 11.000 κάτοικοι στην Χαλέπα. Αυτό το κυνηγάμε από την εποχή του Βιρβιδάκη» τόνισε.

Η πρόταση του «Κυττάρου»

Υπενθυμίζεται ότι για την συγκεκριμένη υπάρχει πρόταση του συλλόγου «Κύτταρο Χαλέπας» η προμελέτη της οποίας παρουσιάστηκε πρόσφατα από τον καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Ουγγρίνη και αφορά την δημιουργία ενός «πάρκου γειτονιάς»  με διαμόρφωση ενός πάρκου αναψυχής, άθλησης και ψυχαγωγίας για όλες τις ηλικίες.

zarpanews.gr

 

2 thoughts on “Ομόφωνο «ναι» από το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητα Χανίων σε γήπεδα αντί για πάρκο στα 12 στρέμματα στην Χαλέπα

  1. Είναι σοωφρων να εξαφανίσουμε κάθε δέντρο κάθε ίχνος πρασίνου σε αυτό τόπο για να τσιμεντωνουμε γηπεδα; Καμία ποιότητα ζωής στους άμοιρους ανθρώπους που ζουν στην Ελλάδα….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook