Ομόφωνη απόφαση για την ΑΒΕΑ στη Δημοτική Κοινότητα Χανίων | Photos

φώτο αρχείου

Ομόφωνα αποδεκτή έκανε η Δημοτική Κοινότητα Χανίων την εισήγηση της σύμβουλου της τοπικής κοινότητας,  Ελένης Μπούχλη, για το θέμα της ΑΒΕΑ, κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου.

Συγκεκριμένα η κα Μπούχλη, εισηγήθηκε την ακύρωση της προηγούμενης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου και την εκ νέου υποβολή του οικοπέδου σε ρυμοτομικό σχέδιο.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Νίκος Χαζιράκης επεσήμανε πως πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι ο χώρος να διατεθεί για κοινωφελείς σκοπούς με αθλητικούς χώρους και υπόγειο χώρο στάθμευσης. Μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά ότι “Για να πάρουμε πίσω το ακίνητο υπάρχει σε κωδικό το ποσό των 4,5 εκατομμυρίων, που θα δοθούν στον ιδιοκτήτη του ακινήτου”. Παίρνοντας το λόγο ο Δήμαρχος, Παναγιώτης Σημανδηράκης  αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της κοινότητας Χανίων, καθώς καθώς και στην πρόθεση του Δήμου σε ό,τι αφορά στο οικόπεδο της ΑΒΕΑ. Εκτίμησε δε πως το κόστος για το ακίνητο θα είναι πολύ μικρότερο από τα 4,5 εκατομμύρια. Ο κοινοτικός σύμβουλος κ. Νεκτάριος Τζομπανάκης ψήφισε “ναι” στην εισήγηση “με την προϋπόθεση το τίμημα να είναι η το ίδιο η κάτω από την αντικειμενική αξία του ακινήτου”.

zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ