Όμηρος Πουλάκης: «Όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω… γάτα»

όμηρος-πουλάκης-όταν-ήμουν-μικρός-ήθ-1441806

Μία συνέντευξη παραχώρησε ο Όμηρος Πουλάκης και αναφέρθηκε στην επιθυμία που είχε στο παρελθόν, να γίνει… γάτα, όταν θα μεγαλώσει.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Κύψελη» και εξήγησε πως αν και στο μυαλό του η επιθυμία αυτή δεν ήταν ξεκάθαρη, ήταν πολύ ισχυρή.

«Δεν ήταν καθόλου σαφές στο μυαλό μου, αλλά θυμάμαι να είναι πολύ ισχυρή αυτή η επιθυμία μου να γίνω γάτα, όταν ήμουν μικρός. Ο παππούς μου και η γιαγιά μου είχαν ένα σπίτι στη Λούτσα, πηγαίναμε εκεί σαν εκδρομή και στην αυλή μας υπήρχαν γάτες. Τότε, ήμουν περίπου τεσσάρων, πέντε χρονών και κάποια στιγμή λοιπόν, η αντίληψή μου μου έλεγε πως όταν θα μεγαλώσω, θα μπορώ να γίνω σαν αυτά τα ζωάκια, σαν τις γάτες δηλαδή. Θυμάμαι και τη στιγμή, που συνειδητοποίησα ότι αυτό είναι ανέφικτο», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν κατάλαβε όμως, τελικά ότι το όνειρό του δεν θα γίνει πραγματικότητα, απογοητεύτηκε εντελώς.

«Το θυμάμαι πως απογοητεύτηκα πολύ. Ακούγεται λίγο σαν να το έχω κατασκευάσει, όμως όχι, αλήθεια είναι. Το θυμάμαι ότι το αφηγούμουν από παιδί. Απλά συνέβη και μια μέρα κατάλαβα πως δεν μπορώ να γίνω», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook