Όμηρος Πουλάκης: “Έχουμε υποστεί διαδοχικά σοκ”, δηλώνει ο συνεργάτης και μαθητής του Λιγνάδη | Video

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις με τον Δημήτρη Λιγνάδη και τη σύλληψή του, η εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” μίλησε με τον συνεργάτη και μαθητή του Λιγνάδη, Όμηρο Πουλάκη.

“Ο Δημήτρης Λιγνάδης υπήρξε και καθηγητής μου στο εθνικό θέατρο αλλά σκηνοθέτησε και τις 3 πρώτες μου παραστάσεις που έκανα. Εγώ και άλλοι άνθρωποι που ήταν κοντά στο Δημήτρη Λιγνάδη έχουμε υποστεί διαδοχικά σοκ”… είπε φανερά ταραγμένος ο ηθοποιός.

“Οποιαδήποτε μαρτυρία που θα μπορούσε να προσφέρει κάτι θα το κάνω είτε από το σωματείο, είτε με τη νομική οδό. Και για μένα είναι μια ιδιαίτερη συναισθηματική συνθήκη γιατί ήταν καθηγητής μου αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αυτά που ακούω δεν είναι καταδικαστέα” συμπλήρωσε.

Δεν θέλω να σχολιάσω το πως ήταν σαν δάσκαλος. Θα το κάνω με άλλη οδό, είπε ο ηθοποιός μεταξύ άλλων στην εκπομπή, ενώ δήλωσε θυμωμένος για τη στάση της υπουργού Πολιτισμού: “Θεωρώ αδιανόητα να μην υπάρξει μια συγγνώμη από την κ. Μενδώνη. Υπήρξαν 20 μέρες σιωπής. Και επί της ουσίας στη συνέντευξη τύπου δεν ειπώθηκε τίποτα. Δεν μπορώ να περιγράψω τι νιώθω”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ