Όμηροι του Μένιου Φουρθιώτη

όμηροι-του-μένιου-φουρθιώτη-1204651

Δεν μπορεί να τους σώσει ο Εισαγγελέας. Σχηματίζεται η μία δικογραφία μετά την άλλη για τα έργα και τις ημέρες του Μένιου Φουρθιώτη αλλά τώρα είναι αργά για λύτρωση μέσα από την ιαχή «όλα στο φως». Έχουν ήδη εκτεθεί βαριά.

Τα γεγονότα δείχνουν ότι επί κυβέρνησης ΝΔ ο Φουρθιώτης είχε ασυλία, προστασία και ειδικά προνόμια, με αποτέλεσμα να λύνει και να δένει.

Επί πρωθυπουργίας Μητσοτάκη πριμοδοτήθηκε από τη λίστα Πέτσα για ανενεργές ιστοσελίδες χωρίς ποτέ να δοθεί κάποια εξήγηση για τους δεσμούς του με το Μέγαρο Μαξίμου που οδήγησαν σ αυτή τη σκανδαλωδώς προνομιακή μεταχείριση. Σαν να μη συνέβη ποτέ.

Επί πρωθυπουργίας Μητσοτάκη απέκτησε αστυνομική προστασία η οποία παύθηκε μόνο αφού αποκαλύφθηκε από τον αντιδήμαρχο Ραφήνας Χρ. Τσεμπέρη, μετά από τεράστια κατακραυγή και ενώ αρχικά η ΕΛ.ΑΣ προσπάθησε να κουκουλώσει το σκάνδαλο.

Οχι μόνο αυτό, αλλά όπως είπε στη Βουλή ο Μ. Χρυσοχοϊδης η φύλαξη του ενισχυόταν συνεχώς, με διαδοχικές αποφάσεις, και τελευταία φορά όταν άρχισαν τα επεισόδια για την υπόθεση Κουφοντίνα και αυξήθηκαν γενικά τα μέτρα προστασίας σε πιθανούς στόχους.

Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην πάρθηκαν οι σχετικές αποφάσεις σε υψηλό πολιτικό επίπεδο;

Επί πρωθυπουργίας Μητσοτάκη εξαπάτησε το Δημόσιο κερδίζοντας τουλάχιστον 200.000 ευρώ και τραμπούκισε στο γραφείο του υπουργού Εργασίας χωρίς ποτέ να κινηθεί οποιαδήποτε διαδικασία εναντίον του και χωρίς να προκληθεί οποιαδήποτε αντίδραση από τις αρμόδιες αρχές. Κατόπιν εορτής τα κάνουν όλα, χωρίς πάλι να δίνουν οποιαδήποτε εξήγηση για την αδράνεια τόσων μηνών.

Επί πρωθυπουργίας Μητσοτάκη εξέδωσε την εφημερίδα «Αποκαλυπτικά» με την οποία στήριξε την κυβέρνηση με παθιασμένο τρόπο. Και παράλληλα έκανε γνωστές τις πολιτικές του φιλοδοξίες.

Δεν είναι μία αλλά πολλές οι αποδείξεις της διαπλοκής του με το σύστημα Μητσοτάκη. Είναι προφανές ότι αν με αναπάντεχο τρόπο δεν δημοσιοποιούταν η πληροφορία για τη φρουρά του, ο Μ. Φουρθιώτης θα συνέχιζε ακάθεκτος να μεγαλουργεί έχοντας τη δική του θέση στην αυλή της εξουσίας.

Το πρόβλημα για το Μέγαρο Μαξίμου είναι ότι το Φουρθιώτης gate μόλις ξεκίνησε. Και δεν είναι το μόνο σάπιο που υπάρχει στο γαλάζιο βασίλειο. Αλλά αυτό μυρίζει έντονα. Και γι αυτό έγινε πιο γρήγορα αντιληπτό.

tvxs.gr

One thought on “Όμηροι του Μένιου Φουρθιώτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook