Ομελέτα με σολομό και τυρί κρέμα

ομελέτα-με-σολομό-και-τυρί-κρέμα-1475679

Υλικά

  • 1/4 φλ. τσαγιού καπνιστό σολομό
  • 4 μέτρια αυγά
  • 1/2 φλ. τσαγιού τυρί κρέμα
  • 1 χούφτα φρέσκο σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
  • Λίγο γάλα
  • Λίγο βούτυρο
  • Αλάτι και πιπέρι, κατά βούληση

Εκτέλεση

  • Σπάστε τα αυγά σε ένα μπολ και χτυπήστε τα μαζί με λίγο γάλα.
  • Σε ένα ξεχωριστό μπολ, ανακατέψτε το σχοινόπρασο με το τυρί κρέμα, προσθέστε τριμμένο πιπέρι ανάλογα με τη γεύση και ανακατέψτε.
  • Αφήστε στην άκρη το υπόλοιπο σχοινόπρασο για γαρνίρισμα.
  • Ζεστάνετε το τηγάνι με ένα κομμάτι βούτυρο σε μέτρια φωτιά.
  • Μόλις λιώσει πλήρως το βούτυρο, ρίξτε το μισό μείγμα αυγών στο τηγάνι.
  • Μόλις το μείγμα σταθεροποιηθεί, γυρίστε την ομελέτα και ψήστε την άλλη πλευρά μέχρι να ροδίσει ελαφρώς.
  • Μόλις ψηθεί η ομελέτα, μεταφέρετε σε ένα πιάτο.
  • Επαναλάβετε τη διαδικασία για τη δεύτερη ομελέτα.
  • Τρίψτε λίγο αλάτι και πιπέρι πάνω από τις ομελέτες και προσθέστε από πάνω μικρά κομμάτια καπνιστού σολομού.
  • Στη συνέχεια, τοποθετήστε μια κουταλιά τυρί κρέμα πάνω από τον καπνιστό σολομό.
  • Ολοκληρώστε το πιάτο πασπαλίζοντας την ομελέτα με το υπόλοιπο ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook