Ομελέτα με καρότο

ομελέτα-με-καρότο-1302522

Τα παιδιά ποτέ δεν θα καταλάβουμε ότι τρώνε λαχανικά μαζί με την ομελέτα τους. Αντί για καρότο μπορούμε να βάλουμε κολοκύθα.

Μερίδες:2 Χρόνος προετοιμασίας:15′ Χρόνος μαγειρέματος:5′ Έτοιμο σε:20′

Υλικά

4 αβγά

1 κ.σ. πουρέ καρότου

50 γρ. ζαμπόν

1 μικρή ντομάτα χωρίς τα σπόρια

2 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη

Λίγο φρέσκο πιπέρι

Λίγο ελαιόλαδο

Διαδικασία

Βράζουμε ένα μεγάλο καρότο και το πολτοποιούμε στο μπλέντερ.

Χτυπάμε σε μπολ τα αβγά.

Προσθέτουμε τον πουρέ καρότου, το ζαμπόν, τη ντομάτα, την παρμεζάνα και το φρέσκο πιπέρι και ανακατεύουμε.

Βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι λίγο λάδι (ίσα ίσα για να μην κολλήσει η ομελέτα) και ρίχνουμε την ομελέτα στο τηγάνι. Την αφήνουμε να ψηθεί σε μέτρια φωτιά.

Μόλις ροδίσει από τη μία πλευρά τη γυρίζουμε με ένα πιάτο και την αφήνουμε να ροδίσει και από την άλλη.

olivemagazine.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook