Ομάδα βγήκε στον αγωνιστικό χώρο με δέκα παίκτες γιατί o ενδέκατος… παρακολουθούσε μάθημα με τηλεκπαίδευση

ομάδα-βγήκε-στον-αγωνιστικό-χώρο-με-δέ-1323708

Ό,τι κι αν δουν τα μάτια μας στον… μαγικό κόσμο της Super League 2 δεν μας προκαλεί εντύπωση. Άλλωστε, μιλάμε για το πρωτάθλημα που έκανε δύο κληρώσεις (!) και του οποίου η σέντρα αναβλήθηκε τρεις ώρες πριν από την πρεμιέρα και με τις ομάδες να βρίσκονται καθοδόν για τα γήπεδα!

Λίγο καιρό αργότερα έγινε γνωστό ότι η Καβάλα, η οποία εξασφάλισε την ύστατη στιγμή την παρουσία της στη Super League 2 θα έπαιζε με  -όλους κι όλους- 13 παίκτες, εκ των οποίων μόνο οι τρεις είναι επαγγελματίες, ενώ οι υπόλοιποι είναι μπασκετμπολίστες και kick boxers!

Στο πρώτο παιχνίδι που έδωσαν οι «Αργοναύτες» στην κατηγορία ηττήθηκαν με 7-0 από τον Πιερικό, ενώ στο δεύτερο που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (24/11) η Καβάλα συνετρίβη και πάλι, τούτη τη φορά από την Ξάνθη στο «Ανθή Καραγιάννη» με 0-6.

Η είδηση όμως δεν έχει να κάνει τόσο με τη βαριά ήττα όσο με το γεγονός ότι η μακεδονική ομάδα αναγκάστηκε να παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο, όχι με ενδεκάδα, αλλά με δεκάδα! Η Καβάλα μπήκε στο γήπεδο με δέκα παίκτες καθώς ο ενδέκατος έμεινε στα αποδυτήρια διότι παρακολουθούσε διαδικτυακό μάθημα!

Την είδηση μετέδωσε η ΕΡΑ ΣΠΟΡ που ανέφερε πως ο Ταχτατζίδης έκανε μάθημα online και μπήκε στο παιχνίδι μετά το 15′ οπότε ολοκληρώθηκε η διδασκαλία.

Σε κάθε περίπτωση, η προσπάθεια που καταβάλλει η Καβάλα είναι αξιέπαινη δεδομένων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει…

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook