Ολυμπιακός: Ποιοι παίκτες έχουν μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο ξένων ομάδων

ολυμπιακός-ποιοι-παίκτες-έχουν-μπει-σ-983442

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί εξακολουθεί να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λέστερ, η οποία είναι έτοιμη να κινηθεί για την απόκτησή του, τις προσεχείς ημέρες. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο Νορβηγός μπακ του Ολυμπιακού αναμένεται να αποχωρήσει από το λιμάνι, καθώς οι “αλεπούδες” θα προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν άμεσα με μεταγραφή. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει.

Το προηγούμενο διάστημα, ο αγγλικός Τύπος υπογράμμιζε πως υπήρχε ενδιαφέρον και άλλων αγγλικών ομάδων για την απόκτηση του Νορβηγού μπακ, ενώ την περίπτωσή του φέρονταν να εξετάζουν οι Σέλτικ και Ρέιντζερς, από τη Σκωτία. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Νορβηγός μπακ δε ρίχνει τις οικονομικές του απαιτήσεις κάτω από τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ, για να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. Αυτό κάνει τις πιθανότητες παραμονής του στο λιμάνι να μειώνονται όσο περνούν οι μέρες.

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση για την παραχώρηση του Ντάνιελ Ποντένσε, την οποία εξετάζει. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πρόταση για την παραχώρηση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού έφτασε στα γραφεία των Πειραιωτών τις προηγούμενες ημέρες και μέχρι στιγμής δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση από την πλευρά της διοίκησης.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει πως για να αποχωρήσει ο Ποντένσε από το λιμάνι θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά, με τις απαιτήσεις τους να αγγίζουν ακόμα και τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως η πρόταση είναι από ομάδα μεγάλου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η οποία καλύπτει τις φιλοδοξίες του νεαρού μεσοεπιθετικού.

Τι θέλει ο Ολυμπιακός για να κάτσει στο τραπέζι για Τσιμίκα

Ο Ολυμπιακός περιμένει την πρόταση της Νάπολι για τον Κώστα Τσιμίκα, η οποία αναμένεται να κατατεθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, οι ιθύνοντες των “παρτενοπέι” θέλουν πρώτα να παραχωρήσουν τον Φαουζί Γκουλάμ και στη συνέχεια θα κινηθούν για την απόκτηση του Έλληνα αριστερού μπακ.

Παράλληλα, τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως η ιταλική ομάδα αναμένεται να καταθέσει πρόταση, λιγότερη των 15 εκατομμυρίων ευρώ, που ζητάει ο Ολυμπιακός, για την παραχώρηση του Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Ο Τσιμίκας φέρεται να είναι επιλογή του τεχνικού διευθυντή της ιταλικής ομάδας, Κριστιάνο Τζιουντόλι. Οι “ερυθρόλευκοι” από την πλευρά τους έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον παίκτη με λιγότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης θα παίξει και η επιθυμία του νεαρού μπακ.

Πηγή: filathlos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook