Ολυμπιακός: Οι οκτώ υποψήφιοι αντίπαλοι αν τερματίσει δεύτερος στο Europa League

ολυμπιακός-οι-οκτώ-υποψήφιοι-αντίπαλ-1334011

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή πορεία του και το 2022. Αυτό που μένει να καθοριστεί είναι αν θα το κάνει απευθείας στους «16» του Europa League, ή αν θα μπει πρώτα στον «χορό» των προκαταρκτικών play-offs της διοργάνωσης.

Το σενάριο για να κερδίσει την πρώτη θέση στον όμιλό του είναι ένα και συγκεκριμένο: να νικήσει την Αντβέρπ και ταυτόχρονα η Άιντραχτ Φρανκφούρτης να ηττηθεί στην Τουρκία από την (αδιάφορη βαθμολογικά) Φενέρμπαχτσε. Αν αυτό δεν συμβεί (που είναι και το πιθανότερο), τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα καταλάβουν τη 2η θέση του ομίλου και θα αντιμετωπίσουν μία από τις ομάδες που τερμάτισαν τρίτες στους ομίλους του Champions League.

Το παζλ των οκτώ ομάδων σχεδόν ολοκληρώθηκε, με μοναδική εκκρεμότητα τον 6ο όμιλο και μία εκ των Αταλάντα-Βιγιαρεάλ καθώς το μεταξύ τους ματς αναβλήθηκε για την Πέμπτη (9/12) λόγω χιονόπτωσης.

Και το μεγαλύτερο όνομα ανάμεσά τους είναι η Μπαρτσελόνα! Μετά από 21 ολόκληρα χρόνια οι Μπλαουγκράνα απέτυχαν να προκριθούν στα νοκ-άουτ του Champions League, αποκλείστηκαν από τον όμιλο και υποχώρησαν στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού αν τερματίσει 2ος:

Λειψία

Πόρτο

Ντόρτμουντ

Σέριφ

Μπαρτσελόνα

Αταλάντα ή Βιγιαρεάλ

Σεβίλλη

Ζενίτ

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook