Ολυμπιακοί Αγώνες: Ρεσιτάλ Γκιώνη και πρόκριση – Ξανά «μαύρο» από την ΕΡΤ!

ολυμπιακοί-αγώνες-ρεσιτάλ-γκιώνη-και-1256700

Ο Παναγιώτης Γκιώνης συνέχισε τη νικηφόρα πορεία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο καθώς προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του μονού ανδρών στο πινγκ πονγκ. Επικράτησε με 4-1 στα γκέιμ του Αιγύπτιου Αχμέντ Σαλέχ (Νο.31 του ταμπλό) έπειτα από 39 λεπτά αγώνα και πήρε το εισιτήριο για τους 32 του τουρνουά. Το παιχνίδι του Ελληνα πρωταθλητή όμως, όσο κι αν περίμεναν οι Ελληνες τηλεθεατές, δεν το παρακολούθησαν από την ΕΡΤ, που υπέπεσε σε ακόμη μια γκάφα μετά τη μη μετάδοση του προκριματικού του Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους.

Νέο φάουλ της ΕΡΤ με Γκιώνη

Ο πολύπειρος Έλληνας αθλητής αγωνιζόταν στις 8.45 ώρα Ελλάδας, κι ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι το παιχνίδι του θα μεταδιδόταν από το ΕΡΤ Sports 2, τελικώς δεν υπήρξε live κάλυψη του αγώνα μέσω της Δημόσιας Τηλεόρασης, παρά μόνο από το Eurosport. «Δυστυχώς μόλις ενημερωθήκαμε από δημοσιογράφους της ΕΡΤ ότι τελικά δεν μεταδίδεται ο αγώνας του Παναγιώτη Γκιώνη! Μας τονίστηκε σαν εξήγηση ότι τελικά οι Ιάπωνες δεν έδωσαν το οκ στη δημόσια τηλεόραση για να μεταδώσει ματς από το τραπέζι 3! Ο αγώνας αρχίζει σε ελάχιστα λεπτά…» ανέφερε η ομοσπονδία επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο facebook.

Δυστυχώς για το ελληνικό κοινό αλλά και για την προσπάθεια του Γκιώνη η ΕΡΤ… κατόρθωσε να μην μεταδώσει τον αγώνα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το πάθημα με τον Πετρούνια δεν έγινε μάθημα προφανώς. Οσο για τη… δικαιολογία ότι οι Ιάπωνες δεν έδωσαν το ΟΚ στην ΕΡΤ για να μεταδώσει τον αγώνα από το τραπέζι 3, ακούγεται τουλάχιστον… κωμική δεδομένου ότι υπάρχει μια κεντρική παραγωγή που καλύπτει όλους τους αγώνες, όλων των αθλητών ανά πάσα στιγμή. Πρόκειται ουσιαστικά για την εικόνα που μετέδωσε το Eurosport. Είναι προφανές επίσης ότι η ΕΡΤ δεν έχει φροντίσει να εξασφαλίσει την εικόνα από όλα τα αγωνίσματα, όπου συμμετέχουν Ελληνες αθλητές και δεν έχει λύσει ακόμη το πρόβλημα. Διότι λύση δεν είναι να στέλνει δική της κάμερα και να τραβάει με ερασιτεχνικό τρόπο τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών, όπως συνέβη επί παραδείγματι με τον προκριματικό της Αννας Κορακάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook