Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Αυτός είναι ο πρώτος Έλληνας που εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο Τόκιο

ολυμπιακοί-αγώνες-2020-αυτός-είναι-ο-πρώτ-956121

Ο Βύρωνας Κοκκαλάνης κατέκτησε την 4η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα RSX και με την πρωτιά του στο εγχώριο πρωτάθλημα, εξασφάλισε τη συμμετοχή του στου Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Έτσι, ο Κοκκαλάνης έγινε ο πρώτος Έλληνας ο οποίος και τυπικά πήρε το «εισιτήριο» για τους Αγώνες του Τόκιο το επόμενο καλοκαίρι.

Στην «29η Athens International Sailing Week» ήταν η δεύτερη εσωτερική πρόκριση για τα RSX και ο Ολυμπιονίκης τερμάτισε άνετα στην πρώτη θέση. Πλέον ο Έλληνας ιστιοπλόος έχει ως στόχο να κατακτήσει μία καλύτερη θέση από την 6η (Λονδίνο) και την 5η (Ρίο), από τις προηγούμενες συμμετοχές του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων έχω δύο πολύ μεγάλους αγώνες που είναι το παγκόσμιο του Φεβρουαρίου στην Αυστραλία και το ευρωπαϊκό του Μαΐου, το οποίο θα γίνει στην χώρα μας και θα υπάρχουν πολλές συμμετοχές», δήλωσε ο Κοκκαλάνης και πρόσθεσε: «Καθημερινά δουλεύω σκληρά. Δεν γίνεται διαφορετικά. Βρίσκομαι σε καλή κατάσταση, αλλά πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Σημασία έχει να προσπαθείς, να είσαι οργανωμένος και να ακολουθείς πιστά το πλάνο σου. Στόχος μου είναι σε κάθε αγώνα να πηγαίνω όσο το δυνατόν καλύτερα μπορώ και φυσικά ένας λόγος παραπάνω για τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook