Ολυμπία Κρασαγάκη: Η γνωστή φωτογράφος αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο – Μήνυμα στήριξης από την Ιωάννα Παλιοσπύρου

ολυμπία-κρασαγάκη-η-γνωστή-φωτογράφο-1454945

Με μία συγκλονιστική ανάρτηση, η γνωστή φωτογράφος, Ολυμπία Κρασαγάκη αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με καρκίνο.

“Έτσι ξαφνικά , εκεί που δεν τον περιμένεις, εκεί που δεν τον αναζητάς, έρχεται και σου αλλάζει την ψυχοσύνθεση, την ζωή την ίδια.

Δεν ξέρεις ποτέ τι εκπλήξεις σου επιφυλάσσει. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι αυτός είναι ο κεραυνοβόλος έρωτας ή ο καρκίνος.

Αποφασίζω λοιπόν, με ψυχραιμία, υπομονή, αισιοδοξία και με ένα χαμόγελο, να αποδεχτώ τον καρκίνο, που τόσο φοβόμαστε να κατονομάσουμε.

“Life is fantastic” έλεγε ο David Bowie και εγώ λέω “La Vie est Belle”!” έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram.

Υπενθυμίζεται πως η Ολυμπία Κρασαγάκη ήταν εκείνη που φωτογράφισε χωρίς μάσκα την Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία έσπευσε να εκφράσει την στήριξή της και να της στείλει τη θετική της ενέργεια. “Ποσό σημαντικό που το επικοινωνείς. Για εσένα! Είμαι δίπλα σου. Ξέρω πως θα το ξεπεράσεις” σχολίασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου κάτω από την ανάρτηση της φωτογράφου.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ολυμπία Κρασαγάκη είχε δηλώσει για την φωτογράφιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου:

“Πάντα στα πορτρέτα μου αναζητώ το αληθινό βλέμμα, αυτό που εκφράζει ένα κομμάτι της ψυχής μας. Έχω κοιτάξει μέσα σε πολλά μάτια και έχω νιώσει την χαρά τους, την απελπισία, τον πόνο, το ψέμα. Μέσα στα μάτια της Ιωάννας Παλιοσπύρου βλέπω την αποφασιστικότητα να δώσει άφθονη αγάπη σε όλους εκείνους που την έχουν ανάγκη. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ένα ιδιαίτερο κορίτσι. Ήρθε και ήταν μια αεράτη φιγούρα, μπήκε μέσα και ήταν πολύ κομψή. Με το που ήρθε την ένιωσα ότι δεν μπορώ να λυπηθώ, είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα, εκπέμπει μια σιγουριά και δεν μπορείς να λυπηθείς. Την έχω φωτογραφίσει και χωρίς την μάσκα, είναι υπέροχη και όμορφη. Είναι σαν να φωτογράφιζα οποιαδήποτε άλλη κοπέλα, τα μάτια είναι τι σου βγάζουν”.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook