Ολοκληρώθηκε το MILKO Τουρνουά 3X3 για το 2018 με περισσότερες από 22.000 συμμετοχές!

ολοκληρώθηκε-το-milko-τουρνουά-3x3-για-το-2018-με-735942

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το MILKO Τουρνουά 3×3 για το 2018 προσφέροντας σε παιδιά και νέους, αγόρια και κορίτσια, την απόλυτη μπασκετική εμπειρία! Με τις συμμετοχές για φέτος να ξεπερνούν τις 22.000, η ξεχωριστή αυτή γιορτή του μπάσκετ, που διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με το MILKO από τη ΔΕΛΤΑ, ταξίδεψε μέσα στο 2018 σε όλη την Ελλάδα, από μικρά χωριά μέχρι και πολυσύχναστα σημεία της πρωτεύουσας και της συμπρωτεύουσας. Κάθε σαββατοκύριακο εκατοντάδες παιδιά έπαιξαν μπάσκετ με την παρέα τους, διασκέδασαν με τη ψυχή τους και κέρδισαν δώρα από το MILKO.

Τα MILKO Τουρνουά 3×3 έχει ως βασικό στόχο να κινητοποιήσουν τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με το μπάσκετ και την άθληση γενικότερα, να αγωνιστούν και να υιοθετήσουν έναν πιο ενεργό τρόπο ζωής. MILKO και Αθλητισμός πάνε μαζί, γιατί το MILKO της ΔΕΛΤΑ δίνει ενέργεια στον οργανισμό, καθώς περιέχει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες και μέταλλα, και όλα αυτά με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Τα MILKO τουρνουά 3Χ3 έχουν ήδη συμπληρώσει 3 χρόνια δράσης, σε 30 πόλεις κάθε χρονιά, από το Ρέθυμνο έως τις Σέρρες, και έχουν γίνει πλέον θεσμός! Συγκεκριμένα τα τουρνουά 2018 πραγματοποιήθηκαν σε Θήβα, Ν. Σμύρνη, Σπάρτη, Αγρίνιο, Σάμο, Ν. Ηράκλειο, Αμφίκλεια, Ιστιαία, Μεσολόγγι, Αργυρούπολη, Αγ. Παρασκευή, Καλαμάτα, Ρέθυμνο, Συκιές, Λευκώνα Σερρών, Σταυρούπολη, Αμπελόκηπους Θες/νίκης, Φάρσαλα, Σέρρες, Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Ιερισσό, Πολύγυρο, Κόλινδρο, Ν. Μαρμαρά, Προβατά, Μεταγγίτσι, Γιαννιτσά, Καλοχώρι, Σκουτάρι και Νεάπολη, με σκοπό να παρακινήσουν τα παιδιά να βγουν από το σπίτι και να αλλάξουν συνήθειες.

MILKO Ψηλά το Κεφάλι. #pistepseto

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook