Ολοκληρώθηκε το 36ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Κολλοειδών και Διεπιφανειών που διεξήχθη στα Χανιά

ολοκληρώθηκε-το-36ο-πανευρωπαϊκό-συνέδ-1530267

Από τις 4 έως και τις 9 Σεπτεμβρίου 2022 διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία το 36ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Κολλοειδών και Διεπιφανειών (36th European and Interface Society Conference – ECIS2022), στα Χανιά της Κρήτης.

Το συνέδριο συνδιοργανώθηκε mαπό την Ελληνική Εταιρεία Πολυμερών, το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας Ηρακλείου mκαι το Πανεπιστήμιο Κρήτης. Στόχος του συνεδρίου, ο οποίος και επετεύχθη πλήρως, ήταν να φέρει σε επαφή διακεκριμένους επιστήμονες, οι οποίοι ασχολούνται με τον διεπιστημονικό τομέα των Κολλοειδών και Διεπιφανειών, σε ένα ευρύ επιστημονικό φάσμα από τη Χημεία, τη Φυσική, τη Βιολογία αλλά και τη Μηχανική.

Το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου περιλάμβανε ομιλίες από εξέχοντες προσκεκλημένους ομιλητές από όλο τον κόσμο, καθώς και παρουσιάσεις προφορικές ή αναρτημένες οι οποίες παρουσιάστηκαν σε 4 παράλληλες συνεδρίες (μία εκ των οποίων πραγματοποιήθηκε υβριδικά).

Συνολικά 650 ειδικοί από 41 χώρες από τον ακαδημαϊκό χώρο αλλά και τη βιομηχανία, μπόρεσαν να αναδείξουν τα τελευταία επιτεύγματά τους στον τομέα.

Στις εργασίες του Συνεδρίου περιλαμβάνεται και ένα “short course” με τίτλο “Advanced Characterization and Modelling techniques for Colloids” το οποίο έλαβε χώρα στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου 2022, στο κτήριο του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας στο Ηράκλειο.

Ο τόπος διεξαγωγής του συνεδρίου ήταν το ξενοδοχείο Minoa Palace, ξενοδοχείο 5 αστέρων με συνεδριακό κέντρο, το οποίο βρίσκεται στην παραλιακή περιοχή του Πλατανιά, Χανίων.

Ιστοσελίδα συνεδρίου https://ecis2022.org

Γραφείο Διοργάνωσης Συνεδρίου: Diazoma Conferences and Events, Τηλ. 2810321494,

[email protected]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook