Ολοκληρώθηκαν τα έργα της ΔΕΥΑΧ, για να μην πλημμυρίσει ξανά η Εθνική οδός στα Χανιά | Photo+Video

ολοκληρώθηκαν-τα-έργα-της-δευαχ-για-να-998402

Έγκαιρη και αποτελεσματική φαίνεται πως αποδείχθηκε η παρέμβαση που έκανε το προηγούμενο διάστημα η ΔΕΥΑΧ στην ευρύτερη περιοχή της Πελεκαπίνας στα Χανιά, με τις εργασίες που ολοκληρώθηκαν σχετικά με την επέκταση του δικτύου των ομβρίων.

Τα έργα έγιναν σε ένα πολύπαθες σημείο των Χανίων, αυτό του δρόμου που οδηγεί στα Περιβόλια, το οποίο σε κάθε έντονη βροχόπτωση πλημμύριζε με αποτέλεσμα τα νερά να οδηγούνται στον παράδρομο της Εθνικής οδού και μετέπειτα στο εθνικό οδικό δίκτυο, με αποτελέσματα όπως αυτά τον Οκτώβριο του 2017 (δείτε ΕΔΩ).

Μετά λοιπόν και την πρωινή έντονη βροχή που ανησύχησε τους ιθύνοντες για πιθανά προβλήματα, οι παρεμβάσεις έδωσαν τα πρώτα τους δείγματα αποτελεσματικότητας και μάλλον πως… πέρασαν.

Συγκεκριμένα όπως φαίνεται και στις εικόνες που δημοσιεύει το zarpanews.gr, η επέκταση του αγωγού για τη συλλογή των ομβρίων στην περιοχή, αποδείχθηκε αναγκαία και ήδη, παρά το μεγάλο όγκο νερών που συγκεντρώνονται στο σημείο, δεν σημειώθηκε ούτε το ελάχιστο πρόβλημα, ενώ το σύστημα φαίνεται να δούλεψε.

Μένει να δούμε αν θα διατηρηθεί και μελλοντικά το συγκεκριμένο τμήμα, εξίσου αποτελεσματικό…

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook