Ολοκληρώνεται πρόωρα το House of Fame – Δεν ικανοποίησαν τα νούμερα

ολοκληρώνεται-πρόωρα-το-house-of-fame-δεν-ικανο-1220877

Ολοκληρώνεται με συνοπτικές διαδικασίες το «House of Fame», το μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΙ που ξεκίνησε να προβάλλεται στο β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν και δεν πήγε τόσο καλά όσο περίμενε η παραγωγή και το κανάλι.

Το show, το οποίο βασίζεται στο concept του μεξικανικού «La Academia» και θυμίζει κάτι από «Fame Story», δεν είχε την αναμενόμενη απήχηση από το τηλεοπτικό κοινό, ενώ τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν ικανοποιητικά ούτε στα επεισόδια της Παρασκευής, όπου είχαμε lives με παρουσιάστρια την Ελένη Φουρέιρα και με κριτές τους Καίτη Γαρμπή, Γιάννη Πλούταρχο, Φοίβο και Γιώργο Αρσενάκο.

Σύμφωνα με όσα είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day», το ριάλιτι ρίχνει αυλαία στα τέλη Μαΐου, γι’ αυτό και από την επόμενη βδομάδα θα δούμε διπλές αποχωρήσεις. Επίσης, σημειώνεται ότι οι φιναλίστ του μεγάλου τελικού θα είναι 6, κάτι που δείχνει ότι υπάρχει υλικό και θα μπορούσε να συνεχιστεί.

Από την άλλη, ο ΣΚΑΙ ισχυρίζεται πως το πρόγραμμα θα ολοκληρωνόταν ούτως ή άλλως στα τέλη της άνοιξης, χωρίς να αναφέρει κάτι για πρόωρο τέλος. Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, δεν υπάρχει πρόθεση από το κανάλι να πραγματοποιηθεί και για δεύτερη σεζόν το συγκεκριμένο ριάλιτι.

Πηγή: news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook