«Olive Oil World» | Διαφήμιση του ελαιολάδου στην Ευρωπαϊκή Ένωση

olive-oil-world-διαφήμιση-του-ελαιολάδου-στην-ε-48271

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥπεγράφη η σύμβαση για πρόγραμμα ενημέρωσης και προώθησης του ελληνικού ελαιολάδου στην εσωτερική αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όπως δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμος Χαρακόπουλος, το υπουργείο αξιοποιεί στο έπακρο τα ευρωπαϊκά προγράμματα ενημέρωσης και προώθησης, στηρίζει έμπρακτα την εξωστρέφεια και συμβάλλει στο άνοιγμα νέων αγορών στα ποιοτικά μας αγροδιατροφικά προϊόντα.

Το πρόγραμμα, με την επωνυμία «Olive Oil World», συνολικού προϋπολογισμού 5.181.175 ευρώ, συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και υλοποιείται από το Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποιημένου Ελαιολάδου – Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Προβολής Ελαιολάδου, στη Σουηδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Βουλγαρία, την Ελλάδα και την Κύπρο.

«Το ελληνικό ελαιόλαδο πέραν της υψηλής διατροφικής του αξίας, έχει και υψηλή εθνική σημασία. Αποτελεί, μαζί με άλλα ποιοτικά αγροδιατροφικά προϊόντα, άξιο πρεσβευτή της επώνυμης ποιοτικής πρωτογενούς μας παραγωγής στην Ευρώπη και τον κόσμο», δήλωσε ο Μάξιμος Χαρακόπουλος.

 

Πηγή : thepaper.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook