Ολική ανατροπή με Δημήτρη Καμπουράκη ετοιμάζει η Νέα Δημοκρατία στα Χανιά

ολική-ανατροπή-με-δημήτρη-καμπουράκη-1401607

Αλλάζει ριζικά τα δεδομένα για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά η υποψηφιότητα του Δημήτρη Καμπουράκη, η οποία ζυμώνεται τις τελευταίες μέρες σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Χανιώτης δημοσιογράφος επιβεβαίωσε στο zarpanews.gr ότι του έχει γίνει επίσημη πρόταση από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Ο Καμπουράκης μάλιστα βρίσκεται αυτές τις μέρες στα Χανιά και ζυγίζει όλα τα δεδομένα με προσοχή πριν πάρει την οριστική του απόφαση.

Πάντως, μια υποψηφιότητα Καμπουράκη είναι πιθανόν να φέρει ολική ανατροπή στα πρόσωπα που θα εκλεγούν.

Ο Χανιώτης δημοσιογράφος, σε επικοινωνία που είχε μαζί του το zarpanews.gr, επεσήμανε πως είναι μια πρόταση που του έχει γίνει επίσημα από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, την οποία και μελετά.

Ο ίδιος, είπε πως ακόμη δεν έχει πάρει οριστική απόφαση και αναμένεται να αποφασίσει όταν θα είναι εντελώς σίγουρος γι’ αυτή την κίνηση.

zarpanews.gr

19 thoughts on “Ολική ανατροπή με Δημήτρη Καμπουράκη ετοιμάζει η Νέα Δημοκρατία στα Χανιά

  1. Πατε καλα μωρε? Τον ξεφτιλισμένο, τον υπάλληλο? Ο κόσμος τον έχει σιχαθεί πλεον, δεν είναι ο παλιος συμπαθητικός Δημήτρης. Αλλά θα μου πεις, σαν πως έχεις καλυτερους? Τον Πολάκη δυσκολα τον πιανεις….

  2. Συντείνει αυτό είναι που προσπαθώ να σας εξηγήσω πως η αιτία της καταστροφής και του κακού στα κεφάλια σας ειστε εσεις οι ίδιοι ! Όλοι έχουν πάρει χαμπάρι ότι ψηφίζετε σαν βουγια και δεν προσπαθούν ούτε καν να το κρύψουν. Έχετε γεμίσει τη Βουλή με νούμερα, με τσόκαρα, με παλιάτσους, με κλόουν, με λαμόγια, με προδότες με σούργελα και πάει λεγωντας. Και τώρα θα κατεβάσουν λένε στα Χανιά ένα τσαρλατάνο της τηλεόρασης που βγαίνει σαν γύφτος κάθε μέρα στη τηλεόραση και ξεφουρνίζει πράγματα που ούτε σε καφενείο δεν θα μπορούσε να ξεφουρνίσει για να τον ψηφίσετε επειδή είναι ………..Χανιωτης ! Αυτό είναι το μοναδικό ……προσόν του παλιάτσου της τηλεόρασης. Λες και η Βουλή δεν είναι γεμάτη από δαύτους ! Να τον ψηφίσετε λοιπόν να χειριστεί τη ζωή σας και το μέλλον των παιδιών σας !!! Αυτό αν δεν είναι προσβολή στο πνευματικό επίπεδο σας δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι ! Όμως είναι και μια ευκαιρεια να καταλάβετε και πως σας αντιμετωπίζει και σας βλέπει ο ανθέλληνας γερμανογλυφτης μητσοτακης, σαν ένα νόμο ηλιθίων που θα ξεγελάσει με ένα καραγκιοζη που προσωπικά δεν θα του έδινα ούτε βαλσαμωμενο πουλί να κρατήσει γιατί σίγουρα θα του έφευγε ! Συντεκνοι αν θέλετε να ξανά γίνετε νοικοκυραίοι στην ζωή σας και να δουν μια άσπρη μέρα τα παιδιά σας μην ψηφίσετε ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥΣ. Σκεφτειτε όχι τι σας λένε ότι ΘΑ κάνουν για σας αλλά τι έχουν κάνει ήδη στη ζωή τους. Σκεφτειτε αν έχουν κάνει κάτι που να δείχνουν ότι αγαπάνε τη πατρίδα ! Ότι είναι άνθρωποι με έγνοια και ενδιαφέρον και για την Ελλάδα και για τους Έλληνες ! Σκεφτειτε πως και γιατί μπήκαν στην πολιτική ! Σκεφτειτε συντεκνοι γιατί αυτές οι εκλογές ισως είναι η τελευταία ευκαιρεια να σωσετε τη χώρα και τους εαυτούς σας και τα παιδιά σας. Ολική ανατροπή χρειάζεται, κανενα από τα σημερινά κόμματα και πολιτικοί στη Βουλή να μην πάρουν ούτε ένα ψηφο, είναι όλοι τους εχθροί σας και απόδειξη είναι η κατάντια σας, η κακομοιριά σας και η καταστροφή που ζείτε. Αν συνεχισετε έτσι σε μερικά χρόνια δεν θα έχει κανείς σας ούτε σπίτι ούτε δουλειά, ούτε χρήματα, ούτε ιατρική φροντίδα . Αν δεν σας ενδιαφέρουν αυτά τότε κοιταξτε στα μάτια τα παιδιά σας πριν πατε στις κάλπες. Ισως αυτό είναι ο καλύτερος σύμβουλος

    1. Γραφεις πολλα και κουραζεις για να μας πεις πραματα που γνωριζουμε…τι διαολο τωρα ξυπνησες η θες να δεις αν εχουν ξυπνησει και οι αλλοι…Αν δεν το εχεις καταλαβει δεν εχει να κανει με βουγια το βουι ο Μητσοτακης…Μαύρο Δαγκωτο…Και μαθε να χρησιμοποιεις τον πλυθηντικο γιατι σε βλεπω και βγαζεις σε ολα τον εαυτο σου απ εξω…

      1. Δεν με εκπλήσσει το σχόλιο σου γιατί ο ξερόλας και οι εξυπνάκιας είναι χαρακτηριστικό σου. Η απάντηση μου λοιπόν: Αν ειχες πάει σχολείο δεν θα …..κουραζόσουνα διαβαζωντας ένα σχόλιο 1 λεπτού. Δεύτερον : Αν γνώριζες τα πραματα που λες τότε γιατί η Ελλάδα είναι σε τέτοια προτογνωρη εξαθλίωση, κακομοιριά και φτωχοποίηση ?
        Τρίτον : Αν εισουν εστω και στοιχειωδώς έξυπνος θα καταλάβαινες ότι θέλω να ξυπνήσω τους άλλους ( συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σου ). Αν επιμένω ήσουν λίγο έξυπνος θα καταλάβαινες ότι υπάρχουν άνθρωποι πατριώτες που είναι έξω από τη χαβούζα που δημιούργησες με την …..εξυπναδα σου μαϊντανέ. Πως γίνεται αυτό ? Δεν μπορώ να στο εξηγήσω γιατί είσαι πολύ ατσίδας για να το καταλάβεις, παντερμε ξερολα !

  3. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ.
    ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ Ν.Δ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΣΟΚ Η ΧΡΥΣΑ, Ο ΤΖΑΝΑΚΑΣ ΚΑΙ Η ΑΛΕΚΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΑ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΣΟΚ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΦΙΛΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΝ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ.
    Ο ΣΥΡΙΖΑΣ ΧΑΝΙΩΝ ΕΝΤΟΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ, ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΙΝΕΛΙΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΝΤΙΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Υ.Γ.1: ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΤΥΧΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑ-ΚΟΥΛΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΓΛΥΠΤΗΣ ΤΩΝ ΒΑΡΟΝΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.
    Υ.Γ.2: ΜΠΟΡΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ, ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.
    Υ.Γ.3: Ε, ΡΕ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

  4. Δημήτρη Δημήτρη .Σε θυμάμαι παλιά που δεν είχες αφήσει κολόνα για κολόνα τής ΔΕΗ και να μην είχες ανέβεις να κρεμάσεις αφίσα η πανό τού ΠΑΣΟΚ .
    Πώς περνάνε τα χρόνια βλέπω πως σταθερός είσαι στης ιδέες σου

    1. Την εποχη γυμνασιου , σαν προεδρος της ταξεως, εγινε μελος της «παμκ» κατοπιν στην ασοεε (τον θυμάμαι εντονα στις συνελεύσεις) συνεχισε το ιδιο κομματικο μονοπατι , τωρα στα «γεραματα» υποψήφιος με την Ν.Δ!!!!! Καλα, λιγη τσιπα δεν εχει? Θα μου πεις οτι ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ, «κακαουνακιος σχολη» !!!

  5. Γιατί στα Χανιά έκαναν κάνα έργο όλοι οι παλιότεροι βουλευτές όλων την κομμάτων από το 80 και μετά, μόνο στο Ρέθυμνο Ηράκλειο γινόταν τα έργα. (άντε h monh εξαίρεση ήταν το νοσοκομείο)

  6. Πάρτε το χαμπάρι το αποτέλεσμα το καθορίζουν τα πασοκια πρώην και νυν!
    Χρύσα μάζεψε τα απολολα πασοκια και να δεις μετά τι θα πάρει ο (βλα) Κούλης και ΑΛ6 !!!!!

  7. Η καλύτερη συνεργασία και πιο εποικοδομητική θα είναι η συνεργασία Spiderman με Καμπουράκη!
    Βοηθός και των δύο βέβαια ο θρυλικός πλέον, μαχητής των δρόμων συμπεριλαμβανομένων και ποδηλατόδρομων, και σε συνεργασία με την Κ. Μενδώνη, ο δικό σας, ο αγαπημένος όλων των Χανιωτών και απανταχού των Ελλήνων, Ο ΠΑΝΟΣ.

    Τρέμετε ούλοι οι επουδέλοιποι, θα σας πάρουνε τσι βράκες: ΝΔ 103% ΣΙΡΙΖΑ κομμένα 35%! Οι άλλοι, πράμα!

  8. Κόλπα της οικογένειας να ανακόψει την άνοδο του δεύτερου Βολουδάκη που οριακά περνάει ήδη την αδερφή !!!! Αφού απέτυχαν με τον Διαγαλάκη που τον έκαναν και υπουργό, η «πανούργα» Ντόρα σκέφτηκε τον Δημοσιογράφο. Ντόρα ετοιμάσου να βγεις δεύτερη με διαφορά !!! Μπούμεραγκ το σχέδιο λες και είμαστε ηλίθιοι οι ψηφοφόροι εδώ στα Χανιά !! Βρε για να συνέλθετε. Δεν μας αφήνετε να ξεχάσουμε κάθε τόσο και λιγάκι. Άκου τον Καμπουράκη. Ντόρα ανέβα στην Ά Αθήνας αφού κάνετε όπως γουστάρετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook