Όλη η Ελλάδα ασχολείται με το αν ο Πολάκης όντως συναντήθηκε με στελέχη του ΕΚΑΒ στα Χανιά

όλη-η-ελλάδα-ασχολείται-με-το-αν-ο-πολάκ-950584

Άμεση ήταν η απάντηση του Παύλου Πολάκη στο… επίσης άμεσο σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη, περί της συνάντησης του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας με εκπροσώπους του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ δώρισε τον μισό του μισθό στο νοσοκομείο της πόλης, ενώ εχθές βρέθηκε εκεί για να τους στηρίξει εν μέσω της δύσκολης περιόδου της πανδημίας.

Αυτό επιβεβαιώνει και με ανάρτησή της στο Facebook, η Νάντια Μπίκοφ, μέλος του ΔΣ του ΕΚΑΒ Χανίων, την συνάντηση του οποίου με τον πρώην υπουργό σπεύδουν να διαψεύσουν πολλοί με αφορμή το σχόλιο του προέδρου των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, Νεκτάριου Παπουδάκη, που πιθανότατα δεν ήταν παρών στην συνάντηση.

Εντυπωσιακό, ωστόσο, είναι το πανελλαδικό ενδιαφέρον των ΜΜΕ της χώρας για το κατά πόσον ο Παύλος Πολάκης συναντήθηκε ή όχι με τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ στα Χανιά, με την δημοσίευση του Άδωνι Γεωργιάδη να «παίζει» πανελλάδικα με… πολλαπλάσια κάλυψη σε σχέση με την εν γένει δωρεά του Χανιώτη βουλευτή, ή την σημερινή του ανάρτηση και διάψευση των λεγομένων του υπουργού Ανάπτυξης.

Η ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook