Όλγα Τρέμη: Στο πλευρό της Έλλης Στάη στο Open τη μέρα των εκλογών – Τι ισχύει με την τηλεοπτική της επιστροφή

όλγα-τρέμη-στο-πλευρό-της-έλλης-στάη-στ-1695678

Σε προεκλογικό ρυθμό βρίσκονται οι τηλεοπτικοί σταθμοί ενόψει της Κυριακής. Τα προγράμματα των σταθμών έχουν αλλάξει την συνήθη κυριακάτικη ροή τους προκειμένου να καλυφθεί πλήρως η εκλογική διαδικασία όσο το δυνατόν πληρέστερα από νωρίς το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ.

Στους ίδιους ρυθμούς βρίσκεται και το Open το οποίο έχει προσαρμόσει αναλόγως το πρόγραμμα του.

Ωστόσο, στο trailer που βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα εντύπωση προκάλεσε εντύπωση το πλάνο στο οποίο φαίνεται η Όλγα Τρέμη στο πλευρό της Έλλης Στάη.

Τι ισχύει με την τηλεοπτική επιστροφή της Όλγας Τρέμη

Και ενώ πολύς λόγος γίνεται πως η Όλγα Τρέμη επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από την συχνότητα του Open, κάτι τέτοιο φαίνεται να μην ισχύει προς το παρόν. Όσον αφορά το πλάνο της στο trailer για το εκλογικό πρόγραμμα του σταθμού, αυτό συνέβη καθώς η Όλγα Τρέμη ναι μεν θα εμφανιστεί στον «αέρα» χωρίς αυτό να σημαίνει πως η επιστροφή αυτή θα είναι μόνιμη.

Η δημοσιογράφος, το απόγευμα της Κυριακής, θα βρεθεί καλεσμένη του Νίκου Στραβελάκη ως σχολιάστρια της εκλογικής διαδικασίας και θα μοιραστεί την πείρα της και τις γνώσεις της με το τηλεοπτικό κοινό.

Το αν η Όλγα Τρέμη αποφασίσει να πει το «ναι» στο Open και να προχωρήσει σε μια μόνιμη συνεργασία με τον σταθμό είναι κάτι το οποίο δεν έχει αποφασίσει ακόμα.

Το πρόγραμμα του Open τη μέρα των εκλογών

Από τις 05.00 το πρωί έως τις 10.00 η Ευλαμπία Ρέβη και ο Γιώργος Σιαδήμας θα δίνουν όλες τις χρηστικές πληροφορίες και ρεπορτάζ για το ξεκίνημα της ψηφοφορίας.

Αμέσως μετά και έως τη μία το μεσημέρι τη σκυτάλη παίρνουν η Λίνα Δρούγκα και ο Γιάννης Φώσκολος. Ο παλμός της ημέρας, συνδέσεις με εκλογικά κέντρα, η ψήφος των πολιτικών αρχηγών.

Στις 13:00 το μεσημεριανό δελτίο με τη Μίνα Καραμήτρου.

Στις 18:00 αρχίζει ο εκλογικός μαραθώνιος, με συντονιστή τον Νίκο Στραβελάκη. Μαζί του ο Δημήτρης Καμπουράκης, ο Παναγιώτης Στάθης και ο επικεφαλής της ΜRB Δημήτρης Μαύρος, ο οποίος στις 19:00 θα παρουσιάσει το exit poll για τη δύναμη των κομμάτων και τον αριθμό των βουλευτών που εκλέγουν.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook