Όλες απαντήσεις σε Χημεία, Λατινικά, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας από το φροντιστήριο «Μεθοδικό»

όλες-απαντήσεις-σε-χημεία-λατινικά-αρ-876874

Μεγάλης έκτασης θέματα, με αρκετή δυσκολία και ασάφειες είναι η αίσθηση που κυριαρχεί στην τελευταία μέρα των Πανελλαδικών εξετάσεων, με την Χημεία Προσανατολισμού να έχει εκπλήξει δυσάρεστα υποψήφιους και καθηγητές.

Περισσότερο αισιόδοξες οι προβλέψεις για τις αρχές Οικονομικής Θεωρίας και τα Λατινικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ αναλυτικά τα θέματα και τις προτεινόμενες απαντήσεις από το φροντιστήριο «Μεθοδικό»

«Ζόρικα τα πράγματα» στα θέματα της Χημείας Προσανατολισμού, όπου ακόμα και οι εκπαιδευτικοί δυσκολεύτηκαν να καταλάβουν τα ζητούμενα στα θέματα, τα οποία είναι διαφορετικά από άλλες χρονιές και με πολλά, περίπλοκα και ασαφή ερωτήματα.

Ωστόσο, οι καλά προετοιμασμένοι μαθητές που ακολούθησαν τις συμβουλές και την καθοδήγηση που τους παρείχαν οι εκπαιδευτικοί, κατάφεραν να επιτύχουν ψηλά βαθμολογικά σκορ.

Ο Βασίλης έδινε Χημεία και δεν εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος, καθώς τα θέματα για τον ίδιο ήταν δύσκολα και περίεργα. «Τα θέματα ήταν τελείως διαφορετικά σε σχέση με τα άλλα χρόνια, ενώ ζητούσα πολλά και με ακατανόητο τρόπο. Πιστεύω ότι έχω γράψει, αλλά θα δείξει από τα αποτελέσματα.»

Δείτε ΕΔΩ τις απαντήσεις στη Χημεία

Ο Τάσος χαρακτήρισε εύκολα τα θέματα στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας και τόνισε πως ένας μαθητής που προετοιμάστηκε κατάλληλα μπορούσε να πετύχει το 100%. «Τα είχαμε διδαχθεί όλα εδώ και τα είχαμε επαναλάβει αρκετές φορές, οπότε έγραψα καλά και πετυχαίνω το στόχο μου που είναι το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών».

Δείτε ΕΔΩ τις απαντήσεις στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Δείτε ΕΔΩ τις απαντήσεις στα Λατινικά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook