Όλα όσα πρέπει να σκεφτείς πριν αποφασίσεις να βγεις ραντεβού με τον καλύτερό σου φίλο

όλα-όσα-πρέπει-να-σκεφτείς-πριν-αποφασ-1237661

Βλέπεις ότι… υπάρχει ένα ερωτικό κλίμα με τον κολλητό σου; Σκέψου καλά πριν το προχωρήσεις!

Στη ζωή οι ανατροπές και οι εκπλήξεις είναι πολλές. Συμβαίνουν συχνά πράγματα έτσι ξαφνικά και εκεί που δεν τα περιμένεις. Κάπως έτσι, λοιπόν, μπορεί και να έρθει η στιγμή που θα πάψεις να πηγαίνεις με τον καλύτερό σου φίλο για μπύρες ή κρασί και να μη σε νοιάζει τι φοράς και πόσο όμορφη είσαι.

Υπάρχει περίπτωση να… τον δεις αλλιώς, να σκιρτήσει η καρδούλα σου για εκείνον και αυτό να είναι αμοιβαίο. Αν, σε αυτήν τη φάση, βιώνεις κάτι τέτοιο, ψυχραιμία! Είναι πολύπλοκο, περίπλοκο και ξέρω ότι στο κεφάλι σου επικρατεί ένα χάος. Οκ!

Εγκεφαλικό… προ των πυλών

Η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι σου αρέσει ο καλύτερός σου φίλος είναι περίεργη. Περνούν διάφορες σκέψεις από το μυαλό σου. Σκέφτεσαι πώς θα ήσασταν μαζί, αν η σχέση σας μπορεί να είναι τόσο καλή όσο όταν υπήρχε μόνο μια δυνατή φιλία ανάμεσά σας, αν σαν ζευγάρι θα ταιριάξετε. Αν θα υπάρχει διάρκεια σε αυτό που πάει να δημιουργηθεί, εφόσον έχεις πάρει και από τον ίδιο το πράσινο φως.

Εικόνες με εσάς τους δυο περνούν αστραπιαία από μπροστά σου, φτιάχνεις σενάρια και γενικά επικρατεί ένα χάος στον εγκέφαλό σου. Όχι, δεν παθαίνεις εγκεφαλικό. Όλα όσα σκέφτεσαι είναι και λογικά και αναμενόμενα. Κι έρχεται εκείνη η στιγμή που κανονίζετε το πρώτο «διαφορετικό» ραντεβού σας…

Το πρώτο ραντεβού με τον καλύτερό σου φίλο

Καταιγισμός ιδεών και σκέψεων στο μυαλό σου. «Να φορέσω το sexy, mini φόρεμά μου;», «να βάλω shorts με crop top;», «πώς να βαφτώ;». Αν μου πεις ότι δεν σκέφτεσαι τίποτα από αυτά για αυτήν τη «μεγάλη» μέρα, απλά λες ψέματα. Αφού τον… είδες αλλιώς, θα δεις αλλιώς και την εικόνα σου. Δεν θα είσαι τόσο χύμα πια. Και είναι και λογικό!

Πέραν, όμως, από τα επιφανειακά, που κι αυτά έχουν τη σημασία τους- δεν λέω- μήπως να σκεφτείς και τα πιο ουσιαστικά; Είσαι σίγουρη ότι θες να είσαι μαζί του; Δεν είναι απλώς ένας ωραίος τύπος που σου άρεσε και απλά βγαίνεις μαζί του. Σε ξέρει απ’ έξω κι ανακατωτά. Ξέρει κάθε πτυχή της προσωπικότητάς σου και αυτό αμέσως-αμέσως δημιουργεί προκλήσεις για αυτήν τη σχέση.

Θα σου κάνω πιο συγκεκριμένα τα πράγματα. Στην παρακάτω gallery έχω συγκεντρώσει τα τέσσερα πιο hot σημεία που πρέπει να σκεφτείς σοβαρά πριν πατήσεις το πόδι σου στο πρώτο ραντεβού με τον καλύτερό σου φίλο. Θέλει σκέψη, όντως, αλλά… στο τέλος κάνε ό,τι σου λέει η καρδούλα σου.

  1. Θα χρειαστεί να «δουλέψεις» πιο σκληρά για αυτήν τη σχέση. Θυμήσου! Μιλάμε για τον καλύτερό σου φίλο. Τον γνωρίζεις χρόνια, αλλά είναι τελείως διαφορετικό να έχετε ερωτική σχέση. Πρέπει να προσπαθήσετε και οι δύο πολύ
  2. Αν τα πράγματα δεν κυλήσουν ομαλά μεταξύ σας, δεν θα χάσεις μόνο έναν σύντροφο. Θα χάσεις και τον καλύτερό σου φίλο. Θα είναι αρκετά δύσκολο μετά να κρατήσετε επαφή και κατά πάσα πιθανότητα η σχέση σας δεν θα είναι όπως πρώτα.
  3. Ξέρει όλα τα μυστικά σου. Σε συμφέρει αυτό; Σκέψου απλά ότι γνωρίζει τα πάντα για όλες τις προηγούμενες σχέσεις σου, ξέρει πώς σκέφτεσαι και πώς συμπεριφέρεσαι στα αγόρια. Ξέρει πολλά γενικά!
  4. Το πρώτο ραντεβού μαζί του- αν μπορούμε να το πούμε έτσι- δεν θα είναι ένα κλασικό πρώτο ραντεβού. Δεν θα σε ρωτήσει ποια είναι τα ενδιαφέροντά σου, τι δουλειά κάνεις και δεν θα πείτε όλα όσα λέγονται στην πρώτη συνάντηση ενός wannabe ζευγαριού. Κι εδώ, λοιπόν, θα υπάρχει μια αμηχανία, όπως ακριβώς σε κάθε πρώτο ραντεβού. Θα είναι άλλου είδους, όμως.

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook