Όλα έτοιμα για το τουρνουά τένις «Χανιά Όπεν 2019»

όλα-έτοιμα-για-το-τουρνουά-τένις-χανι-838601

Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων παρατέθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι με αφορμή την έναρξη του πανελλήνιου τουρνουά τένις “Χανιά όπεν 2019”.

Ο Ξενοφών Τσιλιμιγκάκης εκ μέρους του διοργανωτή, ΟΑΧ, καλωσόρισε τους αθλητές και γενικότερα τις αποστολές, που θα παραμείνουν στα Χανιά μέχρι και το τέλος της εβδομάδας, μιας και η πραγματοποίηση του μεγάλου τελικού είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή. Εκ μέρους των παικτών μίλησαν τρεις από τους καλύτερους παίκτες που λαμβάνουν μέρος, οι Χάρης Καπόγιαννης, Λευτέρης Θεοδώρου και Σπύρος Ναούμ.

Ξεκινώντας ο κ. Τσιλιμιγκάκης τόνισε ότι, «με μεγάλη χαρά ξεκινάμε στα Χανιά το τουρνουά “Χανιά όπεν 2019”, ένα τουρνουά το οποίο θα κρατήσει αμείωτο ενδιαφέρον των φιλάθλων αλλά και των αθλητών που λαμβάνουν μέρος. Την Κυριακή θα έχουμε την κορύφωση, με την πραγματοποίηση του τελικού. Θέλουμε να καλωσορίσουμε στην πόλη μας όλους τους παίκτες και τις αποστολές. Ευχόμαστε η διαμονή τους να είναι η καλύτερη δυνατή και σε αυτό θα προσπαθήσουμε να συμβάλλουμε από την πλευρά μας και εμείς στο μέτρο του δυνατού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συνδιοργανωτές, την Αντιπεριφέρεια Χανίων, τον Δήμο Χανίων και την Ακαδημία Αντισφαίρισης Χανίων.

Επίσης, τους χορηγούς μας οι οποίοι έδειξαν αποφασιστικά και έμπρακτα το ενδιαφέρον τους προκειμένου αυτό το τουρνουά να είναι υψηλού επιπέδου. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα επιδιώξουμε όλοι οι αθλητές να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο και τους νεαρούς αθλητές του τένις ώστε να γνωρίσουν τα μυστικά του αθλήματος. Καλούμε όλη την κοινωνία των Χανίων να βρεθεί στις εγκαταστάσεις της Αντισφαίρισης προκειμένου να παρακολουθήσει ένα τουρνουά το οποίο είναι το καλύτερο που υπάρχει σε επίπεδο Κρήτης. Οποιοσδήποτε επιθυμεί να διεκδικήσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα, θα πρέπει να περάσει από τα Χανιά. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα έχουμε διάφορα events. Θα έχουμε μαζί μας την Wilson που στηρίζει έμπρακτα το τουρνουά και καλούμε, μικρούς και μεγάλους, φίλους του τένις και του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων να παραστούν στους αγώνες. Την ημέρα του τελικού, ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων θα βοηθήσει οικονομικά το “Χαμόγελο του Παιδιού” δίνοντας μια άλλη διάσταση σε αυτό το τουρνουά».

Ακολούθως, ο Χάρης Καπόγιαννης που είχε κερδίσει το προηγούμενο τουρνουά που είχε διοργανώσει το 2016 ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων σημείωσε τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργανωτές και τους χορηγούς για τη διεξαγωγή αυτού του τουρνουά. Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις, είναι και σπάνιο μάλιστα, αφού μας δίνεται η ευκαιρίες να δείχνουμε τις δυνατότητές μας.

Είχα έρθει στα Χανιά και το 2016 και είχα μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος και αυτός είναι και ο λόγος που ξαναήρθα. Ο στόχος μου είναι να παίξω όσο καλύτερα γίνεται και… βλέπουμε. Θέλω να βγω πρώτος, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες».

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Λευτέρης Θεοδώρου, που έρχεται για πρώτη φορά σε αγώνες στα Χανιά, λέγοντας τα εξής: «Είναι ωραίο που είμαστε στην Κρήτη και γίνεται αυτό το τουρνουά στα Χανιά. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στα Χανιά, βλέπω ότι υπάρχει οργάνωση και έχω ακούσει από παλιά ότι είναι καλά. Οι στόχοι μου είναι να παίξω πάλι με τον Χάρη (Καπόγιαννη) στον τελικό και αυτή τη φορά να κερδίσω».

Δηλώσεις, τέλος, έγιναν από τον Σπύρο Ναούμ, με το νεαρό τενίστα να τονίζει τα εξής: «Αυτή τη στιγμή σπουδάζω στην Αθήνα και παρότι είμαι από τα Χανιά και ξεκίνησα, έμαθα τένις στον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων, ήρθα για να λάβω μέρος στο τουρνουά. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων, την Ακαδημία Αντισφαίρισης Χανίων και όλους τους χορηγούς. Νιώθω τυχερός που παίζω αυτή την εποχή τένις, που είναι μια εποχή άνθισης του αθλήματος στην Ελλάδα λόγω του Στέφανου Τσιτσιπά, αλλά και κάποιων άλλων αθλητών. Ο δικός μου στόχος είναι να παίξω όσο καλύτερα γίνεται και να υπερβώ τον εαυτό μου με στόχο την 1η θέση».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook