Όλα αρνητικά τα δείγματα από το περιβάλλον του ηλικιωμένου και από τους υγειονομικούς του νοσοκομείου Χανίων

Όλα αρνητικά βγήκαν τα δείγματα από μέλη του κοινωνικού του περιβάλλοντος του ηλικιωμένου και των επαφών του στα Χανιά σύμφωνα με τα αποτελέσματα από τους ελέγχους που διενεργήθηκαν.. σύμφωνα με τα όσα είπε στο zarpanews.gr, η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ κα Λένα Μπορμπουδάκη.

Υπενθυμίζεται πως αρνητικά ήταν και τα δείγματα από το προσωπικό του ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα από το Εργαστήριο Κλινικής Ιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, για τους υγειονομικούς από την καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου Χανίων, αλλά και για τα άτομα του στενού οικογενειακού κύκλου του, τα τεστ βγήκαν όλα αρνητικά.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Χανίων κ. Γιώργο Μπέα σε λίγες ημέρες θα εξεταστεί και δεύτερο δείγμα από τον ίδιο τον ηλικιωμένο, που είναι πολύ καλά στην υγεία του αλλά εξακολουθεί και παραμένει νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο Χανίων.

Zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Σύμφωνα με τα αποτελέσματα από το Εργαστήριο Κλινικής Ιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, για τους υγειονομικούς από την καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου Χανίων, αλλά και για τα άτομα του στενού οικογενειακού κύκλου του, τα τεστ βγήκαν όλα αρνητικά, όπως αναφέρει το zarpanews.gr. […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ