Οινόα Wine Βar Βistrot Restaurant: Food & Wine εμπειρίες σ’ ένα από τα ομορφότερα νεοκλασικά της παλιάς πόλης των Χανίων

οινόα-wine-βar-βistrot-restaurant-food-wine-εμπειρίες-σ-ένα-από-τ-1063921

Από την ημέρα που γεννήθηκε η ιδέα του Οινόα, τέσσερα χρόνια πριν, κινητήρια δύναμη στο όραμα των ιδιοκτητριών του υπήρξαν οι ισχυρές αξίες και τα υψηλά πρότυπα.

Η εμπειρία ετών, η φαντασία και η δημιουργικότητα αναζητούν από τη φύση ότι καλύτερο αυτή προσφέρει απλόχερα κάθε εποχή και το εξελίσσουν σε ένα γευστικά άψογο αποτέλεσμα, με πιάτα αγνά, αυθεντικά και ευφάνταστα.

«Στο Οινόα, το υπέροχο περιβάλλον, τα πολύ ιδιαίτερα πιάτα, η μεγάλη ποικιλία κρασιών και το άψογο σέρβις συνθέτουν μια ατμόσφαιρα ιδιαίτερη σ’ έναν χώρο απολαυστικής γαστρονομίας όπου οι πελάτες νιώθουν σαν… καλεσμένοι«, τονίζουν οι ιδιοκτήτριες Μαρία και Θεοδοσία Κεχαγιά και συνεχίζουν…

«Το Οινόα ήρθε για να μείνει! Εξελισσόμαστε και έχουμε πάντα υψηλούς στόχους όσον αφορά την ποιότητα, τόσο των προϊόντων όσο και των υπηρεσιών που προσφέρουμε, τις οποίες υπηρετεί άψογα το 7μελές προσωπικό μας.»

Από την πρώτη Ιουλίου σας περιμένουμε στον καινούργιο μας χώρο! Χαλαρή ατμόσφαιρα με άριστο σέρβις, σ’ ένα από τα ομορφότερα νεοκλασικά της παλιάς πόλης.

Διεύθυνση:  Θεοτοκοπούλου 61-63, Τηλέφωνο:  2821099921

Facebook:  https://www.facebook.com/oinoa.gr/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook