Οίκος ευγηρίας στα Χανιά: Έχουν ληφθεί καταθέσεις εργαζόμενων – Για σκευωρία μίλησε η ιδιοκτήτρια

οίκος-ευγηρίας-στα-χανιά-έχουν-ληφθεί-1211255

Με ραγδαίο τρόπο εξελίσσεται η υπόθεση του οίκου ευγηρίας στα Χανιά, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο πρώην εργαζόμενοι του γηροκομείου έχουν επίσης καταθέσει στην Ασφάλεια για την υπόθεση.

Στις καταθέσεις τους φέρονται να υποστηρίζουν ότι στο ίδρυμα υπήρξαν περιστατικά κακομεταχείρισης, υποσιτισμού και υποχρεωτικές καθηλώσεις ηλικιωμένων. Μάλιστα, για μια συγκεκριμένη περίπτωση – εκείνη που τελικά οδηγήθηκε σε εκταφή – είχαν υποστηρίξει ότι είχε υποστεί χτυπήματα και ότι δεν έτυχε της κατάλληλης περίθαλψης.

Από την πλευρά του οίκου ευγηρίας βέβαια, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σήμερα η ιδιοκτήτριά του σε μέσα ενημέρωσης, η υπόθεση χαρακτηρίζεται ως σκευωρία. «Είναι εκβιασμός και κακόβουλες ενέργειες», ανέφερε μεταξύ άλλων η ιδιοκτήτρια και η πλευρά του οίκου ευγηρίας φέρεται έτοιμη να προχωρήσει σε νομικές κινήσεις εναντίον των πρώην υπαλλήλων.

Στην εκπομπή  T-live στον ALPHA με την Τατιάνα Στεφανίδου, μίλησε ο γιος της γυναίκας, στη σορό της οποίας έγινε η εκταφή και υποστήριξε ότι η μητέρα του είχε πέσει από το κρεβάτι και είχε χτυπήσει αλλά κανείς δεν τους ενημέρωσε:

Βέβαια, οι νομικοί σύμβουλοι του οίκου ευγηρίας υποστήριξαν στην ανακοίνωσή τους ότι δεν υπήρξαν ευρήματα από την εκταφή που να δείχνουν κάτι τέτοιο.

Αναμένονται τα επόμενα βήματα στην υπόθεση, καθώς πληροφορίες του zarpanews.gr αναφέρουν ότι υπάρχουν και άλλοι πολίτες που σκοπεύουν να καταθέσουν στις Αρχές.

Απομένει να φανεί, αν τα στοιχεία από την εκταφή, τις καταθέσεις και όποιες άλλες πληροφορίες συγκεντρωθούν, θα πείσουν τις εισαγγελικές αρχές να ασκήσουν δίωξη ή αν θα οδηγήσουν την υπόθεση στο αρχείο.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook