Οικογενειακή τραγωδία: Μητέρα και γιος πέθαναν από κορονοϊό – Διασωληνωμένος ο αδελφός

οικογενειακή-τραγωδία-μητέρα-και-γιο-1294880

Μέσα σε δέκα ημέρες πέθαναν από κορονοϊό μητέρα και γιος από τον Παλαμά Δομοκού, σκορπώντας θλίψη στην οικογένειά τους αλλά και όλη την τοπική κοινωνία.

«Δεν το πίστευε. Πίστευε ότι ο κορονοϊός είναι μία ίωση. Δεν του άρεσαν τα χημικά, δεν του άρεσαν τα φάρμακα, δεν του άρεσαν αυτά…. Δεν άντεχε το νοσοκομείο να μείνει μέσα, άργησε να πάει, δεν το ήθελε» λέει συντετριμμένη η σύζυγος του 63χρονου Γιάννη Χριστοδούλου.

«Έχασα το στολίδι μου, τίποτα άλλο. Τον έχω 35 χρόνια δίπλα μου, 35 ολόκληρα χρόνια και με εγκατέλειψε, με άφησε, δεν με άκουσε» ανέφερε μιλώντας στο Mega η σύζυγος του 63χρονου. «Έκανα τα αδύνατα δυνατά μέχρι που μπήκα μαζί του στα επείγοντα, έκανα φασαρία για να έχει οικείο πρόσωπο γύρω του ώστε να τους αφήσει να τον φροντίσουν» εξομολογείται.

«Εγώ το έχω κάνει το εμβόλιο, τα παιδιά μου το έχουνε κάνει και προσπαθούσα. Κάθε μέρα είχαμε τη συζήτηση αυτή, κάθε μέρα μέσα στο σπίτι μας ήταν η συζήτηση το τι είναι ο κορονοϊός και τι γίνεται. Αλλά ήταν το “είσαι υπερβολική”» εξηγεί η γυναίκα.

Τραγική ειρωνεία πως πριν από 10 ημέρες ο 63χρονος έχασε την επίσης ανεμβολίαστη μητέρα του από κορονοϊό ενώ, διασωληνωμένος σε νοσοκομείο της Αθήνας βρίσκεται ο αδελφός του, γιατρός στο επάγγελμα που μοιραζόταν τις ίδιες απόψεις γύρω από το εμβόλιο και φαίνεται πως ήταν εκείνος που τον έπεισε να μην το κάνει.

«Δεν το πίστευε. Πίστευε ότι ο κορονοϊός είναι μία ίωση, είχε πειστεί και από τον αδερφό του ότι είναι μία ίωση σαν όλες τις άλλες» συμπλήρωσε η σύζυγος του 63χρονου.

«Ο αδελφός ήταν γιατρός. Ήταν αρνητής βέβαια αυτό ήταν το άσχημο. Δεν ήθελαν να κάνουν το εμβόλιο μόνο αυτό. Αλλά ούτε στον κόσμο έλεγαν να μην εμβολιαστούν, ούτε έλεγαν κάτι αρνητικό, ούτε μην πας να το κάνεις» υποστήριξε ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Παλαμά, Αριστείδης Αδάμ.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook