Οικογένεια «πνίγηκε» στο χαρτί υγείας μετά από λάθος παραγγελία στο internet | Photos + Video

οικογένεια-πνίγηκε-στο-χαρτί-υγεία-1009134

Μια οικογένεια στην Αυστραλία «πνίγηκε» στο χαρτί υγείας, ένα αγαθό που έχει αποδειχθεί περιζήτητο τον τελευταίο καιρό, αφού κατά λάθος παρήγγειλε στο διαδίκτυο 48 κουτιά αντί για 48 ρολά χαρτιού.

Η παραγγελία αντιστοιχεί σε 2.304 ρολά χαρτιού υγείας για την Χάιντι Γιανέτσκι και την οικογένειά της σε μια περίοδο κατά την οποία οι μαζικές αγορές λόγω της επιδημίας του κορονοϊού έχουν αναγκάσει μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ στην Αυστραλία να περιορίσουν τις ποσότητες σε μια συσκευασία ανά άτομο.

Η Γιανέτσκι θεώρησε ότι προχώρησε στη συνηθισμένη της παραγγελία από το διαδικτυακό κατάστημα Who Gives a Crap τον περασμένο μήνα, αλλά δεν πρόσεξε την τεράστια χρέωση στην πιστωτική της κάρτα έως ότου οι παλέτες παραδόθηκαν στο σπίτι της στη βόρεια Πολιτεία του Κουίνσλαντ.

Πώς ένοιωσε για αυτό το λάθος; «Έπαθα πλάκα, σάστισα και ένοιωσα μάλλον ανόητη», δήλωσε η Γιανέτσκι.

Ο σύζυγός της, ο Κρις, προχώρησε προχθές, Τετάρτη, σε αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτηρίζοντας «συναρπαστική» την ημέρα που έφθασε η παραγγελία και δείχνοντας τη Χάιντι να κάθεται σε έναν «θρόνο» από κουτιά, στολισμένο με χαρτιά υγείας, κρατώντας ένα ραβδί και φορώντας μια κορώνα, φτιαγμένα και τα δύο από ρολά χαρτιού υγείας. Οι αναρτήσεις του στο διαδίκτυο έκτοτε έγιναν viral.

«Είμαι ανακουφισμένη που οι φίλοι και η οικογένειά μου δεν χρειάζεται να ανησυχούν γι’ αυτό», δήλωσε η Γιανέτσκι, ερωτηθείσα πώς νιώθει για την αυξημένη ζήτηση για χαρτί υγείας στην Αυστραλία.

Ο Κρις δήλωσε ότι υπολόγισαν πως η οικογένειά τους θα χρειαστεί 12 χρόνια να χρησιμοποιήσει την τεράστια παραγγελία. Αντ’ αυτού, αποφάσισαν να πουλήσουν κάποια κουτιά σε κάποιον έρανο, στην ίδια τιμή που τα αγόρασαν.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook