Οι τρεις «τσούχτρες» του ζωδιακού – Το φαρμάκι το έχουν κάτω από τη γλώσσα

οι-τρεις-τσούχτρες-του-ζωδιακού-το-945118

Έχουν την «τσίτα» στο αίμα τους. Μπορούν να σου πιούν αίμα με το καλαμάκι, αφού πετάξουν μια και μόνο φράση. Οι τσούχτρες του ζωδιακού υπάρχουν και είναι έτοιμες να σου επιτεθούν. Πάμε να τους δούμε:

Παρθένος

Αν τσαντιστεί, κάνει μια λεκτική έκρηξη, και αν σε πάρουν τα βόλια, θα βγεις πολυτραυματίας. Μην τον εκνευρίσεις, θα πει πράγματα που δεν θες να ακούσεις. Το πιο επώδυνο στην ιστορία του Παρθένου είναι ότι όλα όσα θα πει, δεν έχουν ίχνος υπερβολής και είναι η σκληρή, άφιλτρη αλήθεια.

Τοξότης

Αν γίνεις ο στόχος του Τοξότη την έκατσες. Μπορεί να δείχνει ότι δεν δίνει σημασία στις λεπτομέρειες, όμως, αν τον πληγώσεις θα αντιδράσει με μια σειρά αργών και βασανιστικών κινήσεων που θα σε πονέσουν. Επίσης, ξέρει και πότε θα χτυπήσει.

Κριός

Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι που ήρθαν τα πάνω κάτω. Μπορεί να υπήρξε αιτία, μπορεί να υπήρξε αφορμή, μπορεί να υπήρξε το απόλυτο τίποτα. Ο χαρούμενος και αισιόδοξος Κριός σηκώνει φρύδι και σου κάνει μια επίθεση που θα σε πονέσει. Είναι δημοφιλής. Αυτό το φαρμάκι που θα στάξει θα έχει αντίκτυπο, αφού συνήθως το κάνει in public. Όσο καλά περνάς μαζί τους, τόση πίκρα μπορείς να φας αν εκνευριστεί.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook