Οι τρεις κινήσεις που δεν κάνεις το πρωί ενώ θα έπρεπε

Οι περισσότεροι άνθρωποι μόλις ξυπνούν το πρωί συνηθίζουν να κάνουν βιαστικές κινήσεις πριν φύγουν για δουλειά. Πλένουν γρήγορα τα δόντια τους, φτιάχνουν έναν καφέ, ετοιμάζονται και φεύγουν. Το πιθανότερο είναι ότι κάνεις και εσύ το ίδιο. Ήξερες όμως ότι θα έπρεπε να προέχουν άλλες πέντε κινήσεις πριν ξεκινήσεις από το σπίτι σου;

Δες για παράδειγμα τις πέντε κινήσεις που το πιθανότερο δεν κάνεις ενώ θα έπρεπε…

1. Βγες για λίγο στο φυσικό φως  Και εννοούμε πριν βγεις από το σπίτι. Άνοιξε το παράθυρο και βγες στο μπαλκόνι ή κάτσε για λίγο στο παράθυρο σου. Ο ήλιος είναι άκρως ευεργετικός μόλις ξυπνάς.

2. Στρώσε το κρεβάτι σου Αυτή η κίνηση αφενός θα σε βγάλει από τον κόπο όταν θα έρθει η ώρα να ξαναξαπλώσεις αφετέρου θα σε δραστηριοποιήσει από νωρίς.

3. Γράψε σε ένα χαρτί τρία πράγματα  Και πιο συγκεκριμένα τρία πράγματα για τα οποία είσαι ευγνώμων αυτή τη μέρα που ξύπνησες. Αυτή η κίνηση θα σε γεμίσει με θετική ενέργεια και με όρεξη για ό,τι έχεις σκοπό να κάνεις.

4. Κάνε διατάσεις Αν δεν μπορείς να κάνεις γυμναστική τεντώσου και προετοίμασε το σώμα σου για την μέρα που θα ακολουθήσει.

5. Μην μπεις στα κοινωνικά δίκτυα Αυτή είναι μια κίνηση που δεν πρέπει να κάνεις και όχι που πρέπει. Η αληθινή ζωή προέχει της κοινωνικής στις συσκευές και δεν πρέπει να την υποβαθμίζεις από την πρώτη στιγμή που ξυπνάς.

news.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ