Οι τρεις γκαζιάρηδες του ζωδιακού

οι-τρεις-γκαζιάρηδες-του-ζωδιακού-686705

Έχουν τη φήμη ότι τους αρέσει η ταχύτητα, η περιπέτεια και έχουν την τάση να εθίζονται στην αδρεναλίνη. Αυτά τα τρία ζώδια έχουν καταπιεί τον Σταμάτη Γαρδέλη στην ταινία «Όταν οι Ρόδες Χορεύουν»:

Καρκίνος

Έχει τη φήμη του γκρινιάρη και αυτό βγαίνει και στην οδήγηση, αφού όταν το πατάει το γκάζι οδηγεί κάπως νευρικά. Του αρέσει να κολλάει πίσω από το προπορευόμενο όχημα. Σιχαίνεται η ψυχή του την κίνηση και είναι κακός μπελάς τόσο για τους υπόλοιπους οδηγούς, όσο και για τους πεζούς, αφού ξεχνάει να πατήσει το φρένο στις στροφές.

Τοξότης

Λίγο στον κόσμο του, λίγο αφηρημένος, λίγο τσιτωμένος. Φοβάται ότι θα αργήσει και για αυτό πατάει γκάζι. Πολλές φορές ενθουσιάζεται με κάτι που θα δει στον δρόμο και για την καλή τύχη του κοινού συμφέροντος πατάει φρένο την τελευταία στιγμή. Κάνει σούζες, ξύνει μασπιέ και πινακίδα με τη μηχανή και αν είναι κορίτσι στο δικάβαλο δε φοβάται και η κοτσίδα σκουπίζει έδαφος. Πάει σε κόντρες  και δεν παρακολουθεί απλά, λαμβάνει μέρος.

Κριός

Το «εγώ δεν θέλω μεροκάματο, θέλω χιλιάρα μηχανή και θάνατο» από τη θρυλική ταινία «Όταν οι Ρόδες Χορεύουν» κυλάει στο αίμα του Κριού. Το θέλει το γκάζι, κάνει ριψοκίνδυνες διαδρομές και η μάνα του σταυροκοπιέται κάθε φορά που μπαίνει στο αυτοκίνητο μαζί του. Εντάξει, έχουν καλά αντανακλαστικά, αλλά και υπερβολική εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook