Οι τουρίστες συνεχίζουν να «παίζουν» με τα αεροπλάνα στη Σκιάθο για ένα βίντεο στα social media!

Τη ζωή τους κορώνα-γράμματα παίζουν πολλοί νεαροί τουρίστες που επισκέπτονται την Σκιάθο για τις διακοπές τους, καθώς αψηφώντας κάθε κίνδυνο πλησιάζουν τον χώρο προσγείωσης των αεροπλάνων για ένα… βίντεο ή μία selfie.

Νεαροί -και όχι μόνο- επισκέπτες προσεγγίζουν το σημείο προκειμένου να βιώσουν την αίσθηση του πώς είναι να πετάει ένα αεροπλάνο ξυστά από το… κεφάλι τους. Στη συνέχεια ανεβάζουν τα στιγμιότυπα στα social media!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο TikTok. Σε αυτό, αν και οι ίδιοι οι χρήστες επισημαίνουν ότι είναι «η πιο επικίνδυνη προσγείωση στην Ευρώπη (Σκιάθος, Ελλάδα)» δεν χάνουν την ευκαιρία να ζήσουν τη στιγμή εκθέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Προσγείωση αεροπλάνου στη Σκιάθο

Αυτός είναι και ο λόγος που το «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» έχει αποκτήσει τον τίτλο του πιο… viral αεροδρομίου της Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται πως κατά καιρούς έχουν σημειωθεί ατυχήματα τουριστών που πλησιάζουν στο εν λόγω αεροδρόμιο. Υπάρχουν αρκετές σημάνσεις που προειδοποιούν τον κόσμο να μην βρίσκεται κοντά επειδή υπάρχει κίνδυνος, ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που συγκεντρώνονται καθημερινά στην παραλία που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο αεροδρόμιο του νησιού για να δουν ένα αεροπλάνο να προσγειώνεται δίπλα τους.

protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ