Οι τέσσερις πρώτοι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά με τον Σταύρο Αρναουτάκη

οι-τέσσερις-πρώτοι-υποψήφιοι-του-συρι-814518

Σάρκα και οστά παίρνει η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – Σταύρου Αρναουτάκη για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές μετά την οριστικοποίηση των πρώτων υποψηφίων. Πρόκειται για τέσσερις γνωστούς Χανιώτες, οι υποψηφιότητες των οποίων «κλείδωσαν» στην σύσκεψη της νομαρχιακής οργάνωσης μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε.

Μάλιστα, τις επίσημες ανακοινώσεις έκανε ο πρόεδρος της νομαρχιακής, Ανδρέας Παπανδρέου, στην συνεστίαση του κόμματος την Παρασκευή.

Πρόκειται για τους  Αντώνη Παπαδεράκη, Κατερίνα Μανιμανάκη, Πέτρο Λυμπεράκη και  Γιάννη Λουφαρδάκη.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να οριστικοποιηθούν 3 – 4 ακόμα υποψηφιότητες.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Οι τέσσερις πρώτοι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά με τον Σταύρο Αρναουτάκη

  1. Χρονο για να ανοιξει την εθνικη οδο η εστω να επισκεφθει το σημειο του σταλου η το πλατανι που στο μελλον θα εχουμε τα ιδια δεν εχει.
    Για να ψαχνει υποψήφιους έχει.

    Κρίμα Σταυρο διοτι επρεπε να θυμασαι οτι εισαι περιφερειαρχης ολης της Κρήτης.Τα Χανιά έμειναν πολύ πισω στα χρόνια σου.
    Και έπρεπε να σκεφτεις απο μονος σου ότι προτεραιοτητα ειναι τα εντονα προβληματα που αντιμετωπιζει ο Νομος Χανίων το τελυταιο τριήμερο και όχι οι εκλογες.
    Και πάλι κρίμα για εσενα και τον Νομό που σου έδωσε 68%.
    Ελπίζω το σχόλιο μου να δημοπσιευθεί. Δεν είμαι κομματικος κανενός ούτε καποιον αλλο στόχο από το να εκφράσω την απογοήτευση μου από τον κ. Αρναουτάκη.

  2. Είναι γνωστό πως εμείς οι Κρητικοί, και ιδιαίτερα οι Χανιώτες ψηφίζουμε σαν κρετίνοι. Σαράντα χρόνια βγάζουμε ΠΑΣΟΚάρα και τους απογόνους τους και άλλα τόσα παίρνει όλον τον παρά το Ηράκλειο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook