Οι τάσεις του 2022 που θα αναβαθμίσουν το στυλ σας

οι-τάσεις-του-2022-που-θα-αναβαθμίσουν-το-σ-1357156

Υποδεχτήκαμε το 2022 με ανανεωμένη διάθεση, έτοιμες να αφήσουμε πίσω τις δυσκολίες και τα άγχη του προηγούμενου χρόνου. Ο μαξιμαλισμός και η υπερβολή βρίσκονται στο επίκεντρο του έτους που ελπίζουμε να ανακτήσουμε τη χαμένη μας ελευθερία και να ξανανιώσουμε πραγματικά ζωντανές. Στο ίδιο μήκος κύματος βρέθηκαν, φυσικά, τόσο οι σχεδιαστές όσο και οι insiders, γεμίζοντας τις πασαρέλες και τους δρόμους με τους πιο ευφάνταστους συνδυασμούς, που δίνουν νέα πνοή στον κόσμο της μόδας και τους κανόνες του.

Από το βαθύ σοκολατί μέχρι το απαλό της μόκας, το χρώμα που κάποτε θεωρούνταν ντεμοντέ ανακτά την προσοχή που του αξίζει. Ως συνώνυμο της κομψότητας, συνιστά την πιο εύκολη λύση για μονοχρωματικά σύνολα που συνδυάζουν φινέτσα με αξεπέραστο στυλ και δυναμισμό. Το συναντάμε πιο συχνά σε δερμάτινα μπουφάνμπότες μέχρι το γόνατοoversized teddy παλτό και office παντελόνια με χαλαρή γραμμή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Viky Rader (@vikyandthekid)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Darja Barannik (@darjabarannik)

Go shorter

Η iconic μίνι φούστα, που ταυτίστηκε με τα it-girls των δεκαετιών ’60s και ’90s, κάνει μια δυναμική επιστροφή. Πιο κοντή από ποτέ, όπως είδαμε στις πασαρέλες των Miu Miu και Valentino, αποτελεί ένα από τα πιο ευέλικτα κομμάτια, που μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε κλίμα και εποχή, με το σωστό styling. Το χειμώνα την προτιμάμε με καλσόν και αρβύλες, ενώ το καλοκαίρι με cropped πουκάμισα και mules.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa❤️ (@hoskelsa)

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

These boots are made for walking

Μία ματιά στον κόσμο της μόδας αρκεί για να συνειδητοποιήσουμε πως οι μπότες μέχρι το γόνατο έχουν τη δική τους ξεχωριστή θέση στις τάσεις της νέας σεζόν. Τις προτιμάμε χάρη στη μαγική τους ικανότητα να συνδυάζουν μια πιο σοφιστικέ αισθητική με μια σέξι-cool αύρα. Σκεφτείτε τις συνδυασμένες με πλεκτά φορέματαμίνι δερμάτινες φούστες ή κολλητά τζιν για μία ακόμη στρώση ζεστασιάς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ? (@xeniaadonts)

Energy Boost

Οι έντονες χρωματικές αντιθέσεις είναι το boost ενέργειας που όλοι χρειαζόμαστε. Μη φοβηθείτε να κάνετε τους πιο περίεργους και φαινομενικά αντίθετους συνδυασμούς. Πορτοκαλί με μοβκόκκινο με πράσινοφούξια με κίτρινο, οι επιλογές είναι άπειρες. Διαλέξτε αυτήν που σας εκφράζει περισσότερο και φορέστε τη με αυτοπεποίθηση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JANKA POLLIANI (@polliani)

Παιχνίδι με τα μήκη

Τα κομμάτια-κλειδιά του φετινού χειμώνα έρχονται σε μάξι μήκη. Σκεφτείτε μακριά φορέματακαμπαρντίνεςπαλτό και πολλές άλλες επιλογές. Αυτή τη χρονιά, επιλέξτε κομμάτια που δίνουν κίνηση στη σιλουέτα σας και προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Linda Tol (@lindatol_)

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook