Οι τάσεις στο μανικιούρ για το φθινόπωρο του 2021

οι-τάσεις-στο-μανικιούρ-για-το-φθινόπω-1272183

Με τη φθινοπωρινή σεζόν να έχει ξεκινήσει, οι τάσεις στο χώρο της ομορφιάς έχουν ήδη διαμορφωθεί. Αν είστε από εκείνες που τις ακολουθείτε πιστά, και μάλιστα σε όλες τις εκφάνσεις τους, δείτε παρακάτω ποια χρώματα και σχήματα θα κυριαρχήσουν στο μανικιούρ για το φθινόπωρο του 2021.

Μεταλλικά χρώματα

Σύμφωνα με τη διάσημη τεχνίτρια νυχιών, Jessica Tong, και όσα δήλωσε στο byrdie.com, τα μαξιμαλιστικά νύχια έχουν διατηρήσει σταθερή δημοτικότητα σε όλη την πανδημία και θα συνεχίσουν και για τη νέα σεζόν. «Οι άνθρωποι θέλουν να χρησιμοποιούν διασκεδαστικά χρώματα, μοτίβα, υφές και λάμψεις, κάτι που είναι τόσο συναρπαστικό» εξηγεί η Sky Kim, μέλος του συμβουλίου ομορφιάς και ευεξίας του byrdie.com. Μία από τις κορυφαίες φθινοπωρινές τάσεις στα νύχια που ενθουσιάζει, λοιπόν, είναι τα μεταλλικά βερνίκια. Η έντονη, αντανακλαστική λάμψη δημιουργεί ένα εντυπωσιακό μανικιούρ, που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Έντονο color blocking

Το color blocking είναι, αδιαμφισβήτητα, μία από τις τάσεις που έχει κυριαρχήσει τον τελευταίο καιρό στο χώρο της μόδας. Και απ’ ό,τι φαίνεται ήρθε για να μείνει και στην τέχνη των νυχιών. «Νομίζω ότι θα αφήσουμε πίσω μας τα κυματιστά ψυχεδελικά αφηρημένα μυτερά νύχια για πιο χρωματιστές εμφανίσεις σε έντονα και μεταλλικά χρώματα», εξηγεί η Kim.

Μακριά νύχια σε σχήμα αμυγδάλου

Τα σχήματα των νυχιών είναι θέμα προσωπικής προτίμησης. Αλλά, το σχήμα αμυγδάλου κυριαρχεί εδώ και αρκετό καιρό. «Το σχήμα αμυγδάλου στα νύχια θα παραμείνει το πιο δημοφιλές σχήμα νυχιών που θα κυριαρχήσει και κατά την διάρκεια του φθινοπώρου του 2021», εξηγεί στο byrdie.com η ιδρύτρια της Pearnova, Rachel James. Κάτι που επιβεβαιώνει και η Kim, αποκαλύπτοντας ότι είναι το αγαπημένο της σχήμα νυχιών τα τελευταία 20 χρόνια, ενώ προβλέπει ότι «Το μήκος των νυχιών σίγουρα επεκτείνεται».

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook