Οι τάσεις στα φορέματα που θα κυριαρχήσουν το 2020

οι-τάσεις-στα-φορέματα-που-θα-κυριαρχή-992936

Αν υπήρχε μια σιλουέτα που καθόρισε τη μόδα το 2019 αυτή θα ήταν τα prairie φορέματα με ψηλή λαιμόκοψη και μακριά μανίκια. Και αν αυτό δεν ήταν το στυλ σου, τότε έχουμε καλά νέα: Οι τάσεις στα φορέματα για το 2020 είναι αρκετά πιο ποικίλλες για να υπάρχει κάτι για όλες.

Υπάρχουν μερικά στυλ που επιστρέφουν ανανεωμένα για την ερχόμενη άνοιξη, συμπεριλαμβανομένου του λευκού βαμβακερού φορέματος και του slip-dress που επανεμφανίζεται κάθε σεζόν πλέον. Κι ενώ πολλές από τις τάσεις θα δείχνουν τέλειες με σανδάλια και μια καλοκαιρινή τσάντα, μπορείς να φορέσεις όλα αυτά τα φορέματα και τώρα, με ένα ζιβάγκο από μέσα και ένα ζευγάρι μπότες.

Δες παρακάτω τα στυλ φορεμάτων που θα κυριαρχήσουν το 2020:

TO ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΦΟΡΕΜΑ

Το δερμάτινο φόρεμα είναι αναμφισβήτητα η ευκολότερη τάση να φορέσεις τώρα. Συνδύασέ το με ankle boots όσο ο καιρός είναι ακόμα κρύος και την άνοιξη, αντικατάστησέ τις με ένα ζευγάρι σανδάλια ή mules.

ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΦΟΡΕΜΑ

Chloe

Το λευκό βαμβακερό φόρεμα είναι εδώ και για το 2020. Φόρεσε το δικό σου με ένα ζευγάρι chunky Mary-Janes ή Doc. Martens.

ΤΟ SLIP-DRESS

Botttega Veneta

Τα slip-dresses επέστρεψαν στις ντουλάπες μας αρκετές σεζόν πριν, έτσι ίσως φαίνεται περίεργο να πούμε ότι πρόκειται για τάση όταν δεν βγαίνει εκτός μόδας ποτέ. Η έκδοση του 2020 ωστόσο είναι καλύτερο να φορεθεί σε ένα έντονο χρώμα και με τις πιο απλές τιράντες για να αγκαλιάσεις την τάση του μινιμαλισμού του ’90.

TO NEON ΦΟΡΕΜΑ

Victoria Beckham

Υπήρχε πολύ νέον στις πασαρέλες για τη σεζόν άνοιξη / καλοκαίρι 2020. Είτε είναι ροζ, πορτοκαλί, πράσινο ή κίτρινο, μπορείς να ξεκινήσεις να φοράς εκτυφλωτικές αποχρώσεις στα φορέματα από τώρα μέχρι τον Σεπτέμβριο.

ΤA ΠΟΛΥΧΡΩΜA ΠΟΥΑ

Balenciaga

Ενώ τα λευκά και μαύρα polka-dot φορέματα είναι κλασικά, χαιρόμαστε πολύ οου βλέπουμε πολύχρωμες εκδοχές του για το 2020.

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΥΡΟ ΦΟΡΕΜΑ

Bottega Veneta

Πιθανότατα το αντίθετο του φορέματος prairie είναι το μικρό, μαύρο φόρεμα. Δεν βγαίνει ποτέ εκτός μόδας, είναι σούπερ- κομψό και ταιριάζει σε κάθε περίσταση.

ΤΑ 70s MOTIBA

Marc Jacobs

H δεκαετία του ’70 συνεχίζει να επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο ντυνόμαστε. Βρείτε vintage φορέματα με έντονα ρετρό μοτίβα ή επένδυσε σε ένα από τα cool prints από σημερινούς σχεδιαστές όπως η Dodo Bar Or.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook