Οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στη μόδα το 2021

οι-τάσεις-που-θα-κυριαρχήσουν-στη-μόδα-1159695

Φτάσαμε αισίως στις πρώτες ημέρες του 2020 γεγονός που μοιάζει λίγο σαν ο κόσμος να διέσχισε επιτέλους τη γραμμή τερματισμού ενός μαραθωνίου που θα έπρεπε να είχε τελειώσει πριν από μήνες.

Καθώς κοιτάζουμε πίσω σε ένα γεμάτο έτος, δεν μπορούμε να μην αναρωτηθούμε τι μας επιφυλάσσουν οι επόμενες 361 ημέρες. Όσον αφορά το ενδυματολογικό κομμάτι, το 2020 σημειώθηκε μια έκρηξη των μικροσκοπικών τσαντών, των cottagecore φορεμάτων, των ορατών στρινγκ, της νοσταλγίας της δεκαετίας του 2000 και τελευταίο αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό: των μασκών προστασίας.

Κι ενώ το χαρτοφυλάκιο της μόδας του 2021 είναι κενό προς το παρόν οι πασαρέλες μας έχουν ήδη δώσει μια γεύση από αυτό που μπορούμε να περιμένουμε να δούμε αυτήν την άνοιξη.

Ψυχεδελικά 70s μοτίβα

Raf Simons Spring/Summer 2021

Η μόδα πέρασε ήδη από μια φάση αναβίωσης της δεκαετίας του ’70 με σουέτ, κρόσσια και τζιν καμπάνες σε όλες τις πασαρέλες. Το 2021, η νέα έκδοση της δεκαετίας του ’70 φαίνεται να αγκαλιάζει τα πιο τολμηρά σημεία της εποχής: τα groovy prints και τα πολύχρωμα μοτίβα λουλουδιών.

Extra Large τσάντες και totes

Givenchy Spring/Summer 2021

Πες αντίο στις μίνι τσάντες του 2020. Η τσάντα επιλογής του επόμενου έτους είναι ευρύχωρη και πολύ μεγαλύτερη.

Chunky πλεκτά

Βοttega Veneta Spring/Summer 2021

Παίζοντας με την άνεση και τη ζεστασιά που πολλοί αποζητούσαν το 2020, τα πλεκτά θα κυριαρχήσουν τη νέα χρονιά. Από τα πρωινά φορέματα έως φαρδιές και μακριές ζακέτες, όλα τα πλεκτά θα είναι εξαιρετικά δημοφιλή το 2021.

Τοπ που έχουν κάτι να πουν

Gucci Spring/Summer 2021

Από τα slogan T-shirts έως τα πουλόβερ που καλύπτονται από διάφορες φράσεις, η μόδα του 2021 θεωρεί τη γραπτή λέξη ως μοτίβο από μόνη της. Εμπνεύσου από τον Gucci και φόρεσε το δικό σου με ένα track τζάκετ και μια midi φούστα.

See-through μοτίβα

Chanel Spring/Summer 2021

Ιδανικό για layering ή ή για να αποκαλύψουμε λίγο δέρμα, ένα διάφανο εμπριμέ τοπ ή φόρεμα είναι απαραίτητο για το νέο έτος.

Λεπτομέρειες με κίνηση

Βοttega Veneta Spring/Summer 2021

Τα κρόσσια και οι διακοσμητικές λεπτομέρειες κάνουν την κίνηση – κάτι που ελπίζουμε να κάνουμε πολύ περισσότερο το 2021 – πιο διασκεδαστική.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook