Οι συντριπτικές… φαντασιώσεις του Άδωνη…

οι-συντριπτικές-φαντασιώσεις-του-άδ-671466

«Ένα συντριπτικό υπέρ της Νέας Δημοκρατίας αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές, καθιστά αναπόφευκτη την άμεση διενέργεια εθνικών εκλογών» δηλώνει σε σημερινή του συνέντευξη στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, αφήνοντας προφανώς τη φαντασία του να οργιάσει για άλλη μια φορά.

Βέβαια…

έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι «συνταγματικά μπορεί να μην είναι υποχρεωμένος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να διαλύσει τη Βουλή, γιατί έχει αφαιρεθεί πια από το Σύνταγμα η δυσαρμονία, πολιτικά όμως ο πρωθυπουργός θα είναι υποχρεωμένος να σεβαστεί τη γνώμη των Ελλήνων πολιτών».

Με αυτά τα σενάρια παραμυθιάζονται στη ΝΔ ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψουν στην εξουσία και στη συνέχιση της πολιτικής απόλυτης υποταγής στους δανειστές και στο ΔΝΤ.

Η απάντηση στις… φαντασιώσεις Άδωνη και ΝΔ ήρθε χθες από την Πάτρα διά στόματος του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος στην ομιλία του είπε μεταξύ άλλων:

«Εμείς έχουμε μάθει να χάνουμε στις δημοσκοπήσεις και να τους κερδίζουμε στις κάλπες!Έτσι θα γίνει και τώρα: Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα καταρρίψει την εικονική πραγματικότητα που έστησαν.Θα είναι κόλαφος για το επικοινωνιακό επιτελείο του κου Μητσοτάκη και για το πλαστό του αφήγημα. Και θα είναι κόλαφος, γιατί, για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκές εκλογές, οι πολίτες δε θα έχουν διάθεση να τιμωρήσουν τη κυβέρνηση, αλλά να τιμωρήσουν την αντιπολίτευση».

documentonews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook