Οι “Σέρρες” είναι το δυνατό χαρτί του ΑΝΤ1 – Πότε έρχεται η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη

οι-σέρρες-είναι-το-δυνατό-χαρτί-του-958070

Είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης αυτός που θα σώσει την prime time ζώνη του ΑΝΤ1 από τον σκληρό ανταγωνισμό;

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, από χθες κυκλοφορεί η πληροφορία πως η σειρά “Σέρρες” θα επιστρατευτεί άμεσα στη βραδινή ζώνη του καναλιού για να αντικαταστήσει κάποιες ημέρες την εβδομάδα το αγροτικό ριάλιτι “Φάρμα” που κάνει μονοψήφια νούμερα.

Βασικά στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου λένε πως ναι μεν υπάρχει και αυτή η σκέψη ωστόσο δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν το συγκεκριμένο σίριαλ θα προβληθεί κατευθείαν στην τηλεόραση και δεν θα κάνει πρώτα πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα του ομίλου.

Μπορεί το εγχείρημα της πλατφόρμας να έχει παγώσει αλλά δεν σημαίνει ότι στο άμεσο μέλλον και αφού περάσει όλο αυτό το ακανθώδες θέμα με τον Covid-19 που πάει πίσω τα τηλεοπτικά γυρίσματα, δεν θα πάρει σάρκα και οστά το νέο εγχείρημα του ΑΝΤ1.

Επίσης οι “Σέρρες” είναι είναι ένα πολύ δυνατό χαρτί για να τοποθετηθεί έτσι άτσαλα στον ανταγωνισμό απέναντι από τα θηρία και να καταποντιστεί αφού άλλα σίριαλ και ριάλιτι έχουν γίνει συνήθεια.

Το πιο πιθανό είναι ο ΑΝΤ1 να περιμένει και να λανσάρει τις “Σέρρες” στο πρόγραμμα τον Σεπτέμβριο μαζί με τα άλλα σίριαλ που ετοιμάζει.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook