Οι σχολικές καθαρίστριες για την παραίτηση του Αντώνη Βαρδάκη

οι-σχολικές-καθαρίστριες-για-την-παρα-993387

Θέση υπέρ της διατήρησης του Αντώνη Βαρδάκη στην θέση του αντιδημάρχου παιδείας παίρνει το σωματείο καθαριστριών σχολικών και ιδιωτικών κτηρίων του νομού Χανίων με γραπτή ανακοίνωση που απευθύνουν στον Δήμαρχο Χανίων.

Υπενθυμίζεται ότι στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Χανίων, ο κ. Βαρδάκης έθεσε στην παραίτησή του στη διάθεση του Δημάρχου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πρόσφατα ενημερωθήκαμε ότι ο κ. Αντώνιος Βαρδάκης, Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πρόεδρος Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Χανίων, παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του στις προαναφερόμενες θέσεις ευθύνης του.

Θέλουμε να γνωρίζετε ότι εμείς προσωπικά σαν Σωματείο, όποτε και αν απευθυνθήκαμε σε εκείνον για τα προβλήματα που προέκυπταν στα θέματα αρμοδιότητάς μας, ως προς την καθημερινή καθαριότητα των σχολικών μονάδων, ανταποκρινόταν άμεσα και φρόντιζε για την επίλυσή τους. Δεν αντιμετωπίσαμε ποτέ κανένα πρόβλημα στην πολυετή συνεργασία μας και θεωρούμε ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

Γι αυτό και τον παρακαλούμε όπως αναθεωρήσει την απόφασή του να παραιτηθεί, έτσι ώστε να συνεχιστεί η άριστη συνεργασία που έχουμε για την καλύτερη οργάνωση των καθαρισμών των σχολείων του Δήμου μας. Θεωρούμε ότι η αποχώρησή του είναι ανώφελη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και θα θέλαμε να παρακαλέσουμε και εσάς προσωπικά ως Δήμαρχο Χανίων, να προσπαθήσετε να τον μεταπείσετε και να μην υπάρξει αλλαγή στις συγκεκριμένες θέσεις, που μας επηρεάζουν άμεσα.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση

Για το Σωματείο

Η Πρόεδρος Ηλιάκη Γεωργία

Η Γεν.Γραμματέας Ερασμία Μακρυγιαννάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook