Οι Rolling Stones ξαναχτυπούν: Αναμονή τέλος, ερχόμαστε στην Ευρώπη | Video

οι-rolling-stones-ξαναχτυπούν-αναμονή-τέλος-ερχό-1402311

Το ροκ εν ρολ δεν έχει ηλικία και δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη για την παραπάνω διαπίστωση από τους αειθαλείς Rolling Stones οι οποίοι ετοιμάζονται για μια μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία. Κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες, μεταξύ των των οποίων η πανδημία αλλά και η σημαντική απώλεια του ντράμερ τους Τσάρλι Γουότς, οι θρυλικοί «Γερόλυκοι» όχι μόνον δεν το βάζουν κάτω αλλά θα γιορτάσουν τα 60 τους χρόνια στην παγκόσμια μουσική σκηνή ταξιδεύοντας το καλοκαίρι στην Ευρώπη και ξεσηκώνοντας τους απανταχού θαυμαστές τους.

Η ευρωπαϊκή περιοδεία του με τίτλο «SIXTY» θα περιλαμβάνει 14 συνολικά σόου που θα φιλοξενηθούν σε δέκα διαφορετικές χώρες. Η έναρξη θα γίνει την 1η Ιουνίου στη Μαδρίτη για να ακολουθήσουν συναυλίες σε Λονδίνο, Λίβερπουλ, Παρίσι, Άμστερνταμ, Μόναχο, Βρυξέλες, Βιέννη, Στοκχόλμη και αλλού. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως αυτή θα είναι η πρώτη ζωντανή εμφάνιση της σούπερ μπάντας στο Λίβερπουλ μετά από 50 ολόκληρα χρόνια!

Ο Μικ Τζάγκερ και η παρέα του θα παρουσιάσουν ένα ολοκαίνουργιο, φαντασμαγορικό σόου, πάνω σε μια τεράστια σκηνή με τελευταίας τεχνολογίας ηχητικά και φωτιστικά συστήματα, το πρόγραμμα του οποίου θα περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της μεγαλειώδους καριέρας τους μεταξύ των οποίων και τα κλασικά τραγούδια τους « Satisfaction», « Gimme Shelter», « Start Me Up», « Paint It Black», « Jumpin’ Jack Flash» κ.α.

«Η αναμονή τελείωσε» δήλωσε με νόημα ο Κιθ Ρίτσαρντς αμέσως μετά την ανακοίνωση της ευρωπαϊκής περιοδείας και συμπλήρωσε με νόημα: «Πάντα έλεγα πως το καλύτερο μέρος για ρολ εν ρολ είναι το να βρίσκεσαι πάνω στη σκηνή με τους Rolling Stones και αυτή η χρονιά είναι πολύ ξεχωριστή. Περιμένω με ανυπομονησία να ξεκινήσω πρόβες με τον Μικ τον Ρόνι και μερικούς ακόμη φίλους. Οι τροχοί βρίσκονται σε κίνηση. Θα σάς δούμε όλους σύντομα».

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος όμως δήλωσε και ο Ρόνι Γουντ: «Όταν κοιτώ τη λαοθάλασσα που δημιουργείται στις συναυλίες μας στην Ευρώπη, το μοναδικό που βλέπω είναι χαμόγελα. Αυτό είναι κάτι που μού ζεσταίνει την καρδιά και είμαι χαρούμενος που κάνουμε ευτυχισμένους τους ανθρώπους κάθε φορά που παίζουμε ζωντανά. Ανυπομονώ να ανέβω σε αυτή την ολοκαίνουργια σκηνή με τα παιδιά και να περάσουμε καλά», εξομολογήθηκε ο ίδιος.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook