Οι πιο τρελές απαιτήσεις πελατών σε ξενοδοχεία

Είναι γεγονός πως όσοι εργαζόμενοι έχουν να κάνουν με την εξυπηρέτηση κοινού αντιμετωπίζουν αρκετές δυσκολίες. Ειδικά όταν η εξυπηρέτηση κοινού έχει να κάνει με τα ξενοδοχεία και την εστίαση. Οι απαιτήσεις, μάλιστα, πολλών πελατών σε ξενοδοχεία μπορεί να ξεπεράσουν και την πιο τρελή φαντασία. Δείτε μερικές από τις πιο παράξενες που έχουν ακούσει υπάλληλοι σε ρεσεψιόν αλλά και ιδιοκτήτες καταλυμάτων. Και δεν έχει να κάνει με το κόλπο με τις κάρτες δωματίου στα ξενοδοχεία που μάλλον δεν ξέρεις.

1. Μπανιέρα με παπάκια

Ένας νεαρός αποφάσισε ότι θέλει να κάνει μια ιδιαίτερη έκπληξη στη κοπέλα του για την επέτειο τους. Εκτός από μια τούρτα και λουλούδια, ζήτησε από το ξενοδοχείο να γεμίσουν τη μπανιέρα με ζεστό νερό αλλά και με 30 ροζ μικρά παπάκια (5 εκατοστά το καθένα). Και το ξενοδοχείο έπρεπε να βρει τα παπάκια όπως καταλαβαίνετε…

2. Υπηρεσία ανάγνωσης παραμυθιών

Μια ιδιαίτερη απαίτηση είχε ένα ζευγάρι με δύο παιδιά που έκλεισε δωμάτιο σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο. Οι γονείς πήγαν στην υποδοχή ζητώντας να υπάρξει υπηρεσία ανάγνωσης παραμυθιών για τα παιδιά τους. Όταν τους εξήγησαν ότι δεν μπορούν να έχουν κάτι τέτοιο, θύμωσαν. Ζήτησαν να τους παίρνει ο νυχτερινός υπάλληλος τηλέφωνο στο δωμάτιο τους (καθώς όπως είπαν δεν είχε κ πολλή δουλειά) και να διαβάζει στα παιδιά παραμύθια μέχρι να κοιμηθούν.

3. Αποχώρηση υπαλλήλου λόγω… ομορφιάς

Μια νεαρή κοπέλα πήγε στην υποδοχή ενός ξενοδοχείου παραπονούμενη για τον πολύ όμορφο σερβιτόρο του ξενοδοχείου. Συνέχισε λέγοντας ότι θα ήθελε ο συγκεκριμένος σερβιτόρος να φεύγει από τον χώρο του εστιατορίου την ώρα που θα πηγαίνει εκείνη να τρώει. Ο λόγος; Ότι όταν τον έβλεπε της προκαλούσε άγχος και δεν μπορούσε να φάει. Τελικά, η διοίκηση της πρότεινε να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία «room-service».

4. Αίτημα να… χαμηλώσει το κρεβάτι

Η αλλαγή στη διακόσμηση των δωματίων στα ξενοδοχεία ή η μετακίνηση επίπλων από τους ενοίκους των δωματίων δεν επιτρέπεται. Υπήρξε όμως περίπτωση στην οποία ένας κύριος επέμενε πως το κρεβάτι ήταν υπερβολικά ψηλό και ήθελε να του κόψει τα πόδια ώστε να νιώθει άνετα. Ακόμη κι όταν του είπαν ότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται προσπάθησε να το κάνει. Το αποτέλεσμα ήταν να κατέβει στην υποδοχή του ξενοδοχείου το επόμενο πρωί και να παραπονιέται πως το κρεβάτι ήταν ελαττωματικό.

Οι υπάλληλοι στα ξενοδοχεία αντιμετωπίζουν συχνά δύσκολες καταστάσεις και τον κανόνα «Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο»!

exploringgreece.tv

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροSmoothie με φράουλα και ακτινίδιο
Επόμενο άρθροΔήμητρα Παπαδοπούλου: Πήγε στη Nαταλία Γερμανού και πήρε την καρέκλα της – «Θέλω να γίνω παρουσιάστρια»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ