Οι πιο ωραίες ιδέες για ραντεβού που θα σε φέρουν κοντά με το ταίρι σου στις γιορτές

οι-πιο-ωραίες-ιδέες-για-ραντεβού-που-θα-974997

Όλοι αγαπάμε τα ραντεβού και δη όσα έχουν χριστουγεννιάτικο άρωμα. Είναι η εποχή που ο ρομαντισμός υπάρχει στην ατμόσφαιρα και τα ραντεβού επιβάλλονται να γίνονται είτε είσαι χρόνια σε μια σχέση είτε είσαι στις αρχές.

Εδώ σου προτείνουμε 9 ιδέες χριστουγεννιάτικων ραντεβού που θα σε βοηθήσουν να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτήν την περίοδο των διακοπών και να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου.

1. Δοκίμασε να πάτε σε παγοδρόμιο

Συνήθως υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για πατινάζ ή αυτή την περίοδο πολλοί δήμοι έχουν τοποθετήσει σε κεντρικές πλατείες παγοδρόμια. Αυτό είναι το ιδανικό ραντεβού για να κρατάς τα χέρια του συντρόφου σου και να απολαύσεις ποιοτικό χρόνο μαζί του.

2. Δείτε παρέα τα φώτα των Χριστουγέννων

Δοκιμάστε να κάνετε μια βόλτα στο κέντρο και καθίστε σε ένα μαγαζί με θέα, πίνοντας ζεστό ρόφημα. Έτσι θα περιηγηθείς στην στολισμένη με φωτεινά λαμπάκια, Αθήνα, καθώς απολαμβάνεις για παράδειγμα, μια ζεστή σοκολάτα με το σύντροφό σου.

3. Διακοσμήστε ένα σπίτι από gingerbread

Πήγαινε στο πλησιέστερο μίνι μάρκετ και αγόρασε το αγαπημένο σου gingerbread house. Στη συνέχεια, επιστρέψε στο σπίτι και πρότεινε στο σύντροφό σου να το διακοσμήσετε παρέα. Μπορείς επίσης να πάρεις δύο διαφορετικά σπίτια και να κάνεις ένα διασκεδαστικό και φιλικό διαγωνισμό για τη καλύτερη διακόσμηση.

4. Δείτε χριστουγεννιάτικες ταινίες

Άναψε το τζάκι, κάνε ποπ κορν και ετοίμασε μια ζεστή σοκολάτα. Αυτά είναι τα απαραίτητα υλικά για μια ρομαντική βραδιά ταινιών. Είναι το τέλειο ραντεβού για αυτές τις κρύες νύχτες.

5. Ψήστε cookies.

Κατέβασε τις πιο αγαπημένες συνταγές μπισκότων από το Internet και μαγειρέψτε τις μαζί. Επιπλέον, μπορείς να βάλεις μια χριστουγεννιάτικη playlist για να παίζει όσο θα μαγειρεύετε.

6. Διακοσμήστε το σπίτι 

Είτε ζείτε μαζί είτε όχι, αυτή η ιδέα είναι πάντα διασκεδαστική. Εάν ζείτε μαζί, μπορείτε να αγοράσετε παρέα τα στολίδια για να διακοσμήσετε παρεά το σπίτι και το χριστουγεννιάτικο σας δέντρο.

7. Κάντε εθελοντισμό

Κατά τη διάρκεια των διακοπών, η ανάγκη για εθελοντές όλο και αυξάνεται. Τα καταφύγια και οι εθελοντικές οργανώσεις χρειάζονται περισσότερα χέρια για να χειριστούν όλες τις δωρεές. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείς να βοηθήσεις με το σύντροφό σου τους άλλους, λόγω των γιορτών.

8. Πηγαίνετε να πείτε τα κάλαντα

Αυτή είναι μια εξαιρετικά διασκεδαστική ιδέα για ραντεβού, παρόλο που μπορεί να σου φαίνεται παιδική. Άλλωστε είπαμε πως τα Χριστούγεννα δεν έχουν ηλικία. Απλά διαλέξτε τα αγαπημένα σας τραγούδια και πηγαίνετε μαζί είτε στη γειτονιά σας είτε σε τοπικά νοσοκομεία και γηροκομεία για να πείτε τα κάλαντα.

9. Κάντε ένα πάρτι με θέμα τις γιορτές

Σχεδιάστε μαζί ένα γιορτινό πάρτι και φορέστε άσχημα πουλόβερ, πιτζάμες ή αστείες κάλτσες. Προσκαλέστε όλους τους φίλους σας και διασκεδάστε όλοι μαζί ενόψει εορτών.

marieclaire.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook