Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Παπαστάμος και Λιβανός βραβεύθηκαν από την ΑΝΕΚ για τις διακρίσεις τους | Photos

οι-παγκόσμιοι-πρωταθλητές-παπαστάμο-927450

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης η βράβευση των δύο νεαρών αθλητών που διακρίθηκαν, φέρνοντας χρυσά μετάλλια στον κολύμβηση και την ποδηλασία.

Ο λόγος για τον Απόστολο Παπαστάμο που έπιασε το όριο για την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο κατακτώντας το Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων στους αγώνες κολύμβησης στην Βουδαπέστη, και για τον Κωνσταντίνο Λίβανό που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας στην Φρανκφούρτη.Οι δύο 18χρονοι Χανιώτες παγκόσμιοι πρωταθλητές τιμήθηκαν για τις επιτυχίες τους από την ΑΝΕΚ LINES, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί.Όπως είπαν τόσο ο Απόστολος Παπαστάμος, όσο και ο Κωνσταντίνος Λιβανός η ΑΝΕΚ έχει στηρίξει τις προσπάθειες τους τα τελευταία χρόνια και αυτό αποτελεί κίνητρο για να συνεχίσουν πιο δυνατοί την προσπάθεια τους.

Σε ότι αφορά τον επόμενο στόχο του Απόστολου Παπαστάμου αυτός είναι η Ολυμπιάδα στο Τόκιο και οι αγώνες στο προσεχές διάστημα.Έγινα παράλληλα όμως αναφορά και στην έλλειψη των απαραίτητων υποδομών και στα δύο αθλήματα.

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Λιβανός ευχαρίστησε την ΑΝΕΚ για την σημερινή βράβευση και την βοήθεια που προσφέρει και στον ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES.Επόμενος στόχος είναι η διάκριση στο παγκόσμιο κύπελλο που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Ιανουάριο.

Εκτός από τους δύο αθλητές βραβεύτηκαν επίσης ο προπονητής του ΝΟΧ κ. Κώστας Τζιλιβάκης και ο προπονητής τους ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES κ. Παναγιώτης Μαρεντάκης.

Βραβείο παρέλαβαν επίσης για λογαριασμό του ΝΟΧ η πρόεδρος του κα Χαρά Μυλωνάκη και ο Γραμματέας του ΤΑΛΩΣ ANEK LINES κ, Νεκτάριος Πανηγυράκης.Από την πλευρά της ΑΝΕΚ LINES στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και παρέδωσαν τα τιμητικά βραβεία ο πρόεδρος του Δ.Σ της εταιρείας κ. Γιώργος Κατσανεβάκης , ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Σπύρος Πρωτοπαπαδάκης και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιώργος Αρχοντάκης.

Ο κ. Καττσανεβάκης σημείωσε μεταξύ άλλων πως «επιβραβεύομε τη μεγάλη προσπάθεια νέων παιδιών και την ουσιαστική συμβολή των προπονητών τους» ενώ τόνισε επίσης πως η ΑΝΕΚ θα είναι πάντα αρωγός στον αγώνα τους.

Σημειώνεται πως παράλληλα η ΑΝΕΚ ενίσχυσε και οικονομικά τους δύο Χανιώτες Πρωταθλητές.Οικονομικά ενίσχυσαν τους δύο αθλητές και οι εταιρείες MOBIAK, ABEA και Μύλοι Κρήτης.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook