Οι οριστικές εξελίξεις για την αναδιάρθρωση και η προετοιμασία… εξπρές για τα Χανιά

οι-οριστικές-εξελίξεις-για-την-αναδιά-943346

Πενήντα σχεδόν ημέρες πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος και το ζήτημα της αναδιάρθρωσης παραμένει στα… αζήτητα. Τα Χανιά από την πλευρά τους εξακολουθούν να βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής, ελπίζοντας παρ’ όλα αυτά ότι τη νέα περίοδο θα είναι στη Σούπερ Λιγκ.

Ο αριθμός για τις ομάδες που θα απαρτίσουν το επόμενο πρωτάθλημα εξακολουθεί να συντηρείται μεν ως θέμα, αλλά αυτό συμβαίνει αποκλειστικά σε επίπεδο φημών.

Η «λογική» λέει ότι το ζήτημα δεν μπορεί να τραβήξει άλλο σε μάκρος… Δεν είναι, άλλωστε, μόνο οι ομάδες που θα απαρτίζουν τη νέα περίοδο το μεγαλύτερο πρωτάθλημα της χώρας, αλλά και αυτές που ακολουθούν στις επόμενες… τρεις κατηγορίες και οι οποίες επίσης δεν ξέρουν πού θα αγωνίζονται σε λίγο καιρό από σήμερα! Είναι προφανές ότι η κατάσταση είναι πολύ άσχημη, παρ’ όλα αυτά διαφαίνεται ότι από την επόμενη εβδομάδα θα καταγράφουν οι πρώτες εξελίξεις.

Το Σαββατοκύριακο πρόκειται να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα με την τελευταία αγωνιστική σε πλέι οφ και πλέι άουτ, ενώ λογικά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας πρόκειται να ανακοινωθεί η απόφαση για τον Λεβαδειακό μετά την εκδίκαση της υπόθεσής του στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Τώρα, τα Χανιά από την πλευρά τους διατηρούν την πίστη τους ότι βάσει πληροφοριών προφανώς που έχουν, θα είναι τη νέα περίοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Το αν αυτό θα γίνει με το να είναι 16 ή 18 τελικά οι ομάδες, αυτό είναι κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει λογικά μέσα στις επόμενες ημέρες. Σίγουρα πάντως θα τεθεί αργά ή γρήγορα το ζήτημα για τα Χανιά εφόσον είναι στη Σούπερ Λιγκ, να πραγματοποιήσουν μια προετοιμασία… εξπρές σε όλα τα επίπεδα, καθώς στις 12 Σεπτεμβρίου έχει ληφθεί απόφαση να ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα!

Πηγή: athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook