Οι ωραιότεροι χρωματικοί συνδυασμοί που θα ντύσουν τα σύνολα της σεζόν

οι-ωραιότεροι-χρωματικοί-συνδυασμοί-1325175

Αυτόν τον χειμώνα οι καθιερωμένοι μουντοί τόνοι δίνουν τη σκυτάλη στις πιο ζωηρές αποχρώσεις της χρωματικής παλέτας. Κόκκινο, κίτρινο, μοβ και ροζ είναι τα χρώματα που γέμισαν τις F/W 2021 πασαρέλες, καλώντας μας να αφήσουμε για λίγο στην άκρη το κλασικό μαύρο και γκρι. Η ισορροπία ανάμεσα σε χρωματικούς συνδυασμούς που φαντάζουν παράταιροι εκ πρώτης όψεως ανανεώνει την τάση του color-blocking, εξασφαλίζοντας σύνολα που μοιάζουν με έργα σύγχρονης τέχνης.

Παρακάτω ακολουθούν τα ωραιότερα χρωματικά combo της σεζόν:

Κόκκινο και λιλά

Τα λιλά σύνολα έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στις πασαρέλες της άνοιξης, αποτελώντας ωστόσο μία επιλογή που μπορεί να φορεθεί και τώρα. Παστέλ λιλά φορέματα συνδυάστηκαν με έντονα φλογερά κόκκινα αξεσουάρ στο ντεφιλέ του οίκου Loewe, ενώ στο Saint Laurent show ξεχώρισαν οι ολόσωμες κολλητές φόρμες σε μεταλλικούς lavender τόνους που απογειώθηκαν από beauty looks με πρωταγωνιστή τα μπορντό χείλη.

[email protected]

Κόκκινο και ροζ

Οι δύο αυτές έντονες αποχρώσεις συμμαχούν δημιουργώντας έναν ακαταμάχητα θηλυκό συνδυασμό που αποπνέει μεγάλες δόσεις δυναμισμού και χαρούμενης διάθεσης. Ο λαχταριστός συνδυασμός κυριάρχησε στις προτάσεις του οίκου Jacquemus για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021.

Jacquemus/imaxtree.com

Καφέ και κίτρινο

Αν είστε έτοιμες να βγείτε έξω από την ασφάλεια της μονοχρωμίας, αλλά διστάζετε να επιλέξετε κάποιον statement συνδυασμό σάς έχουμε τη λύση. Συνθέστε κάποιες από τις πιο ωραίες εμφανίσεις της σεζόν, δοκιμάζοντας να σετάρετε τις αποχρώσεις του καφέ και του κίτρινου. Αυτά τα δύο γήινα και συνάμα δυναμικά χρώματα υπόσχονται να αναβαθμίσουν κάθε casual σύνολο. Αντλούμε έμπνευση από το χειμερινό show του οίκου Louis Vuitton που παρουσίασε κάποια από τα πιο ωραία look, ταιριάζοντας δύο αντιφατικές αποχρώσεις: το λεμονί με το βαθύ σοκολατί.

Louis Vuitton/imaxtree.com

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook